Beertjes

Zaterdag 05/03:

Vandaag levende Cluedo op Gevaert Minne verkleden is een must. Zoals altijd gaat de vergadering door van 14u tot 17u!

Zaterdag 12/03:

Dag beertjes vandaag is het langverwachte groepsfeest!!! Allemaal jullie beste humeur mee nemen want we maken er een leuke dag van! Vergadering van 14-17u om nog de puntjes op de i te zetten. daarna allen verwacht op het groepsfeest!

Zaterdag 19/03:

Vandaag is het Lente Opkuis. Dit is een jaarlijks gebeuren waarmee we ons met de gehele scouts inzetten voor een proper dorp! We gaan samen op pad om zoveel mogelijk afval op te rapen. Dit is een zeer belangrijke dag voor Scouts Latem, dus stellen een grote opkomst op prijs!

Zaterdag 25/03:

Dag beertjes, deze vrijdag houden we ons super tof mini-weekend!!! We blijven samen 1 nachtje slapen op de Nark :)) Wij hebben er alvast kei veel zin in! Concrete info wordt op tijd doorgegeven via de Whatsapp groep.

Zaterdag 02/04:

Joepieeee we doen een dorpsspel vandaag!!! Hopelijk hebben jullie een goede kennis van Latem want hier rekenen we op. De locatie zullen we nog laten weten via Whatsapp.

Zaterdag 09/04:

Vandaag doen we ons legendarisch bosspel in Deurlebos. Tijd om alle bosbeestjes eens goed wakker te maken! Jullie worden verwacht van 2 tot 5.

Zaterdag 16/04:

Vandaag doen we een kookvergadering! We gaan samen met iedereen koken en na het harde werk zullen we onze creaties ook opeten, de leden moeten dus nog niet gegeten hebben. We spreken af van 11u tot 14u aan de nark. Gelieve ook €5 mee te nemen voor het eten.

Zaterdag 23/04:

Vandaag is het financiële actie! We verkopen iets lekkers van deur tot deur om de scouts te steunen, van 14-17h beginnen en eindigen op de nark!

Zaterdag 30/04:

Vandaag is er lentedorp in Latem ter vervanging van het kerstdorp dat niet heeft kunnen plaatsvinden. We nodigen jullie allemaal uit om een lekker braadworst aan ons kraam te komen eten.

Zaterdag 07/05:

Voor deze zaterdag is er zeer spijtig nieuws, vandaag is namelijk onze laatste vergadering. Maar niet getreurd, we gaan er iets memorabels van maken! De locatie is nog een verrassing, alle info zal op tijd worden gegeven in de whatsappgroep.

Takleiding
Louis Heirbrandt