23 Jul 2018

Twee weken avontuur in beeld gebracht door onze giver, Sander Van Damme. Het fotoalbum vind je hier.

19 Jul 2018

Afgelopen kamp getuigden heel wat leden van een ontzettend uithoudingsvemogen en creativiteit. Ze knielden voor de Grote Manitou en dragen voortaan hun totem voor het leven.

Een welverdiende proficiat aan alle getotemiseerden:

* Louis h: Lemoenduif
* Thomas h: Waterwolf
...

12 Jul 2018

Nu de leden naar huis vertrokken zijn, geniet de leiding en fourage van een welverdiende rustdag voor we aan de opkuis beginnen!

10 Jul 2018

De welpen en kabouters lezen plechtig hun scoutsbelofte voor nadat ze bewezen hebben dat ze de scouts basics onder de knie hebben. #avondlied #sjorren #zakmes #vuurmaken #bezinning

10 Jul 2018

De dagelijkse toneeltjes met Harry Potter en meneer den alien zijn een succes. Morgen kijken we verder naar de 4e aflevering!