Braadworsten For -BaNaKa-

6 Dec 2017

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om de winst van onze braadworstenverkoop op het jaarlijkse kerstdorp in Latem integraal te schenken aan De Warmste Week! We kozen voor vzw BaNaKa:

BaNaKa organiseert minstens 4x per jaar kampen voor kansarme en maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren.

Van 6 tot 16 jaar zijn kinderen een weekje weg van alle zorgen, kunnen ze weer even kind zijn!
Even weg van alle zorgen, terug gewoon plezier maken en niet moeten denken aan verantwoordelijkheden die worden opgedrongen, enkel positieve benaderingen en ervaringen! Even gewoon weer kind zijn!

Kom dus op 16 & 17 december zeker eens langs aan ons kraampje op de Kerstmarkt in Latem Dorp!