Coronamaatregelen scoutsjaar 2020-2021 UPDATE

Beste ouders,

Wegens een nieuw besluit moeten we onze werking opnieuw veranderen, hieronder vindt u alle informatie omtrent de regels.

1. Algemeen

-12 ( Leeuwtjes, Beertjes, Kabouters en Welpen)

• groepen van 10 leden (exclusief leiding)

• binnen of buiten (met voorkeur buiten)

• enkel leiding met mondmasker

• Leden moeten geen afstand houden van elkaar

+12 (JG, JVK, Givers en Jin)

• groepen van 10 leden (exclusief leiding)

• buiten

• iedereen mondmasker

• Leden moeten de standaardregels rond Corona opvolgen (handen wassen, afstand houden,...)

1. Teams

Gezien we moeten werken in groepjes van 10, zullen we de takken verdelen in verschillende, ongeveer gelijk verdeelde, groepen. Gelieve het formulier in te vullen om aan te duiden of uw kind al dan niet voor de scouts kiest als enige hobby. Zo kunnen wij alles organiseren tegen 6/12.

De teams zal u kunnen vinden in een excel bestandje op onze website.

1. Krokus vakantie (12/2 en 21/2)

Tijdens de Krokusvakantie geldt er een kleine verandering voor de groepen -12. Deze takken mogen gedurende deze 2 weekends samenkomen met 25 leden (exclusief leiding). Hoe we dit juist gaan invullen gaan we bekijken vanaf de teams gevormd zijn.

Wilt u meer informatie, dan kan u deze altijd vinden op onderstaande link of ons contacteren. website:https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/nieuws/2021/01/26/herschikking-van-regels-voor-kinderen-en-jongeren

Een stevige linker,

de GRL