Inschrijvingen groepskamp!

Beste leden en ouders,

Na heel wat werk en wachten op de Corona-regels kunnen we eindelijk ons kamp voorstellen!

Om de drie jaar houden we een groot groepskamp. Ook dit jaar zitten we allemaal op hetzelfde terrein zij het met enkele 'coronaveranderingen'. Om te zorgen dat we de bubbels veilig kunnen organiseren hebben we gekozen het kamp te splitsen:

• Van 1 - 7 juli zullen de Jonggidsen, Jongverkenners en Givers op kamp gaan.

• Van 7 - 11 juli zullen de Leeuwtjes, Beertjes, Kabouters en Welpen op kamp gaan

De exacte planning per tak kan u terug vinden ins ons algemeen kampboekje.

Om in te schrijven vragen we u volgend formulier in te vullen + het inschrijvingsgeld te betalen tegen 14 juni.

Het formulier: https://forms.gle/wgxF5xs2yHn2a69L9

Een laatste belangrijk punt is dat wij wachten op de exacte regels voor de kampwerking komende vanuit de overheid en Scouts & Gidsen Vlaanderen. Deze verwachten we begin juni. We zullen deze zo snel mogelijk proberen doorcommuniceren.

Moesten er nog verdere vragen zijn kan u deze altijd stellen aan de takverantwoordelijken.

Een stevige linker,

Werkgroepje Groepskamp en de Groepsleiding Scouts Latem