Word lid van onze scoutsgroep

Beste ouders, leden en sympathisanten,

De inschrijvingsdag voor ons scoutsjaar 2020-2021 gaat online door.

Op 5 september zal er op onze website een google formulier ter beschikking zijn. Dit formulier moet u invullen om uw kind in te schrijven.

Om verwarring te voorkomen leggen we alles hieronder uit.

Lidgeld

Het lidgeld voor het scoutsjaar 2020-2021 bedraagt €55. Hiervan gaat €33 rechtstreeks naar Scouts en Gidsen Vlaanderen voor uw verzekering. Wegens corona vragen wij om dit bedrag zo snel mogelijk over te schrijven naar ons rekeningnummer (BE11 7370 4438 7748).

Inschrijven van nieuwe leden

Nieuwe leden van het geboortejaar 2013 en 2014 (Kapoenen):

Goed nieuws, dit jaar komt er een gloednieuwe tak! Wegens de grote wachtrijen van vorige jaren hebben we beslist de kapoenentak op te splitsen in Beertjes (°2013) en Leeuwtjes (°2014).

Op deze manier verdubbelen we de capaciteit bij die leeftijden en zijn we hopelijk niet meer genoodzaakt een ledenstop door te voeren.

Mocht er zich toch een forse stijging van het aantal leden voordoen, zullen we de oude voorrangsregels moeten toepassen (zie inschrijvingsformulier).

Nieuwe leden vullen ook gewoon het inschrijvingsformulier in.

Herinschrijven bestaande leden.

Gelieve ook het formulier in te vullen.

Algemene opmerkingen

Na de inschrijvingsdag zullen alle leden een bevestigingsmail ontvangen met daarbij ook de uitnodiging om jullie contactgegevens en medische fiche online in te vullen.

Het jaarkenteken en/of nieuwe das?

Bij onze eerste activiteiten zal de (tak)leiding, indien het kind volledig is ingeschreven, de kentekens uitdelen. Zo kunnen deze zo spoedig mogelijk pronken op onze scoutshemden.

Voor onze dassen: deze kan u aan het einde van iedere vergadering bij de takverantwoordelijke aankopen.

Wat met mijn privacy?

De gegevens die wij krijgen worden bij ons centraal bewaard volgens de GDPR wet. Meer informatie kan u vinden op onze website onder: over ons => privacy verklaring.