't Boekske

Beste leden,ouders en sympathisanten,

Eerst en vooral wensen we iedereen een gezond, warm en scoutesk 2020 tegemoet. Het scoutsjaar is nu al een goede 3 maand bezig. Hopelijk konden de kinderen zich gedurende deze tijd al uitbundig laten gaan op onze vergaderingen.
Komende 3 maand beloven zeer druk te worden voor onze leidings- en scoutsgroep.
In de maand januari moet bijna het gehele leidingteam helaas examens maken aan het hogere onderwijs. Hierdoor worden er spijtig genoeg minder vergaderingen gegeven.
Maar laat dit u zeker niet stoppen om eens langs te komen op ons nieuw evenement samen met het wijkcomité: nieuwjaarsgloed! Hier steken we de alomgekende kerstboomverbranding in een nieuw jasje. Verwacht je aan een warme borrel met heerlijke braadworsten. Zie onze mail voor verdere info.

Verder dit semester organiseren we nog enkele evenementen, hieronder een kleine opsomming:
Spaghetti avond
Lente opkuis
Financiële actie
Groepsfeest.

Hopelijk zien we jullie dan!

Een stevige linker,

De groepsleiding