Givers

Liefste Giverkeeeesss!!

Maak u maar al klaar, wrijft al maar in u pollekes, want tis tijd voor ons tweede boekje van het jaar, tot eind Januari. Tzal een intensieve periode worden met examens, kerstmis en Nieuwjaar ma gelukkig is de scouts er om ons toch nog een beetje te kunnen amuseren he!

Alei, we zullen der ne keer aan beginnen:

zaterdag 5 November: bosspeeeellll

Ja, het is weer tijd voor een echte klassieker. Leer alvast vogelgeluiden na te doen, je te verstoppen achter een struik of in een boom, want tis weer tijd om te ravotten in de bossen. Genoeg van dat, gewoon 14-17 uur in Deurle bos

Zaterdag 12 November: chiquen diner

We hebben gehoord dat jullie allemaal super graag koken, en blijkbaar ook lekker. Boykes: doe maar een sgoon chemiseke aan en de dames, doe ook maar iets sgoons naar keuze aan! We verwachten jullie van 18-21 uur op de Nark ofccc!

Zaterdag 19 November: Stadsspel

We gaan der nie veel woorden aan vuil maken: be present van 14-17 uur in Gent, onder de schapenstal.

Zaterdag 26 November: mysterie

we’ll let you know

Zaterdag 3 December: de Heilige Man

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan … Ja liefste Givertjes, tis weer tijd om langs te gaan bij de Sint. Hij heeft opgevangen dat er in tegenstelling tot vorige jaren wel stoute kinderen zijn, dus zet je maar schrap! Allen aanwezig 18-19 uur op de Nark

Zaterdag 10 December: filmavond

We knowww, tzijn examens voor jullie, maaaaaar we gaan een kleine, ontspannende activiteit doen! We verwachten jullie 20-22(:30) in de Nark om opt gemak een filmpke te zien.

Zaterdag 17 December: Winterdorp

De leiding zal voor jullie nen lekkeren hotdog maken op het winterdorp. We weten da jullie examens hebben, ma kom toch maar keer af voor een goeie ontspanning. We spreken om 18 uur af aan ons kraampje!

Zaterdag 24 December: Geen vergadering

Tis weer tijd om onze prioriteiten te vervullen: ons vol te proppen met kalkoen en kroketjes. Dus vanavond zal het geen vergadering zijn, maar herdenken we de geboorte van onze Messias!

Zaterdag 31 December: Geen vergadering

Vreet ambetant da dit jaar alles op nen zaterdag valt, maar dus ook vanavond geen vergadering. Kijk maar allemaal sgoon naar het vuurwerk en propt u nog maar ne keer goed vol!

Zaterdag 7 Januari:

Nieuwjaarsreceptie

SUIT UP! Goh ja, tis misschien ook eens tijd om gezamelijk eens te toosten op het nieuwe jaar. We zullen vanavond een uitgesteld kerstfeestje/ nieuwjaarsreceptie houden. Da wilt dus zeggen da ge allemaal u sgoonste kostuum/ kleedje moogt bovenhalen. Boys: vergeet de strik/das zeeeeker niet!! Spreken we af 19:30-21:30 af op de Nark?

Zaterdag 14 Januari:

Kerstboomverbranding

Ook dit hoort er natuurlijk bij: nen lekkere chocomelk met een pannenkoek terwijl we bij het vuur de naalden van de verdorde kerstbomen in vlammen zien opgaan. We zullen er ook wel zijn, ma kom dus maar af tegen 19 uur naar de Oase.

Zaterdag 21 Januari: Geen vergadering

Ook de leiding moet natuurlijk studeren voor hun examens, dus vandaag gaan we moeten overslaan … Ma steek maar allemaal een kaarsje voor ons aan :))

Zaterdag 28 Januari: Geen vergadering

We're sorry ma tzijn de laatste loodjes voor on :(((

VRIJDAG 3 Februari: schaatsen

Naar goede gewoonte zullen we vanavond onze scherpste schaatsen aan trekken. Vergeet zeker geen muts, sjaal en handschoenen! We zien elkaar 17-19:30 aan dee Kristalijn!

Zaterdag  11 Februari: geen vergadering

Ja sorry boys and girls ma we zijn nog niet terug van onze eppic skivakantie (zullen we wel verdiend hebben na die rotexamens)

Hopelijk hebben jullie evenveel zin in het komende jaar als ons!!

Eeeeennnnn least but not least, enkele basic scouts-regels:

• ALTIJD met de fiets

• ALTIJD in perfect uniform!!

• NOOIT gsm tijdens de vergadering (wel als het toegelaten is ivm het spel)

• De leiding heeft altijd gelijk, ook al hebben ze geen gelijk.

Groetjes van uw leidingkkk

Takleiding
Alexander Hellemans

Volhardende Spoorkoekoek

Artuur Cassiman

Gepassioneerde Saki

Pieter Cnudde

Stoutmoedige Kauw

Seppe Hellebaut

Zorgeloze Ekster

Enkele data

Midweek: 9 tot 14 oktober 2023

Weekend: 3 tot 5 maart 2023

Zomerkamp: hou alvast de eerste 2 weken van juli vrij!

Scoutsnieuws