Givers

Liefste Giverkeeeesss!!

Nu dat de zomer zowa op z’n einde loopt, weet je dat het tijd is voor een nieuw, maar epic scoutsjaar!!! Dit jaar zullen we met 4 leiding zijn, maar minder leiding wil niet zeggen minder leuk :)) Maar alei, we zullen misschien eens beginnen met onszelf even voor te stellen!!

Hallloooo allerliefste givertjes!!

Mijn naam is Artuur, ook wel beter gekend onder mijn totemnaam Gepassioneerde Saki of gewoon als Tuurke. Dit jaar zal alweer mijn vierde jaar leiding zijn en sinds dit jaar ben ik ook groepsleiding. Dit jaar start ik een master in de ruimtelijke planning (en neen ik heb niet 3 jaar op mijn lui gat gezeten, maar heb al een bachelor in de Landschaps- en tuinarchitectuur!!). Om mijn tijd te verdrijven doorheen het jaar, durf ik af en toe ne keer op café te gaan. En als ik dan echt nog tijd over heb, probeer ik af en toe eens te sporten (al ik het niet teveel krijg aan mijn rug).

Anywayyyy tot binnenkort!!

Elaaa zotte bende

Tis Pieter hier, ook al noemen velen mij 'Pierre' binnen de scouts. Samen met Artuur, Meulemans en Seppe zullen we ons kapot amuseren binnen onze eeepische tak dit jaar.. Ik zit al in de scouts sinds de jongverkenners en heb heel mijn jeugd gevoetbald. Dezer tijden zet ik al eens graag een stapje in de wereld met mijn matsco's aaa. Het komende jaar zal ik verder strijden aan de UGent in mijnen eerste Master rechtuuhh #letsgeu #gaanwe. Bon enough about me, ik kan niet wachten om jullie te leren kennen en samen een fantastisch scoutsjaar te beleven!! Ik ben er in ieder geval klaar voor!

Grtz

Pierre'ke (Stoutmoedige Kauw)

Yowwww jonggidsen, Ik ben Alexander aka Meulemans. Mijn totem is volhardende spoorkoekoek en ik zit al sinds de kapoenen in de scouts. Momenteel studeer ik handelsingenieur in Gent. Vorig jaar gaf ik leiding aan de jonggidsen.  Ik heb alleszins al heel veel zin in het nieuwe scoutsjaar, hopelijk jullie ook!!!

Jammer genoeg zullen jullie mij ook moeten missen het eerste semester van het scoutsjaar aangezien ik op Erasmus ga naar Rome! Als jullie me te hard missen mogen jullie altijd een brief sturen :)

Dusssss ik zie jullie allemaal na de kerstvakantie om jullie dan elke zaterdag de zotste middag van de week te laten beleven!! Tot dan!!!!

Beste Givers, mijn naam is Seppe en mijn totem is zorgeloze ekster. Ik zal jullie samen met de andere top leiding tijdens dit jaar leiding geven. Ik zit in mijn 1ste Masterjaar Handelswetenschappen aan de UGent. Sommigen zullen mij mogelijks wel herkennen uit de Jongverkenners of gewoon van de scouts.

Ik ben er ook zeker van dat het een ongelooflijk jaar wordt!!

Tot op overgang,

Seppe Hellebaut

Pieter
Meulemans
Seppe

_______________________________________________________

En nu is het tijd om je agenda erbij te nemen, want schrijf volgende data al maar in jouw agenda ;))

22 september: Overgang

Trek maar jullie allervuilste kleren aan want na onze beruchte overgang zullen ze vermoedelijk in de vuilbak belanden. We verwachten jullie vanaf 15u aan de Nark!

1 oktober:  Paintball

Wees klaar voor een intense pot skieten op elkaar! Hopelijk hebben jullie genoeg call of duty ervaring want precisie is bij deze vergadering van heel groot belang! U weze gewaarschuwdtd!!! Ten 2'en aan de Nark

Vergeet ook geen witte T-shirt!!

8 oktober: Geen vergadering

Vandaag geen vergadering, zo hebben jullie voldoende tijd om zich goed voor te bereiden op het schoolwerk van volgende week :))

9-14 oktober: Midweek

Ja givers het hoogtepunt van het eerste semester, ons fameuze midweek! Zorg dat je genoeg gerief mee hebt want naar huis gaan tijdens deze week is uit den boze! Jullie zijn welkom vanaf 20u op de Nark. Verder info volgt binnenkort!!

15 oktober: Geen vergadering

Spijtig maar waar, een weekendje pauze na onze midweek!

21 oktober: Dag Van De Jeugdbeweging

Direct na school allen naar Gent om onze Latemse trots te verdedigen op de eppic scouts gathering! Geen enkel excuus wordt aanvaard, jullie worden verwacht!!

22 oktober: 1 tegen allen

Iedereen kent da wel, ne ganse vergadering opdrachten vervullen. Om 14u op de Nark!

29 oktober: Halloween

Morgen is het Halloweeeen, dit wordt dus geen vergadering voor broekventjes en seuten!!

Kom VERKLEED van 19u tot 22u naar de Nark!

Hopelijk hebben jullie evenveel zin in het komende jaar als ons!!

Eeeeennnnn least but not least, enkele basic scouts-regels:

• ALTIJD met de fiets

• ALTIJD in perfect uniform!!

• NOOIT gsm tijdens de vergadering (wel als het toegelaten is ivm het spel)

• De leiding heeft altijd gelijk, ook al hebben ze geen gelijk.

Groetjes van uw leidingkkk

Takleiding