Kabouters

Zaterdag 26/02:

Dag lieve kabouters, vandaag spelen we het grote smokkelspel! We verwachten jullie op de Nark van 14u-17u. Het beloofd spannend te worden, dus hou jullie schrap.

Zaterdag 05/03:

Begin maar alvast te trainen voor deze belangrijke dag want vandaag organiseren we de allereerste editie van de Kabouter Olympische spelen! Ons olympisch vuur zal om 14u beginnen branden en dooft uit om 17u. We verwachten iedereen in uniform aan de Nark.

Zaterdag 12/03:

Vandaag oefenen we een laatste keer onze act voor het groepsfeest. De kabouters worden verwacht van 14u-17u om vervolgens aansluitend op de vergadering ons dansje op te voeren op het groepsfeest. Eenmalig verwachten we in de avond ook alle ouders om samen met ons ribbetjes te eten en gezellig iets te drinken! Verdere info volgt in de Whatsapp-groep over de outfits/het thema van onze act. Wij hebben er alvast heel veel zin in!

Zaterdag 19/03:

De vogels fluiten en het wordt weer warm, dit kan maar één ding betekenen het wordt lente! Wie denkt aan lente, denkt natuurlijk aan lentekuis! Samen kuisen we vandaag ons mooie dorp op. Verdere info volgt.

Zaterdag 26/03:

Deze week gaan we samen op weekend! Verdere info over locatie en uren volgt.

Zaterdag 02/04:

Vandaag nodigen we jullie uit voor een gezellige pannenkoekenbak met warme chocomelk, we gaan samen aan de slag in de keuken en maken er een gezellige middag van. We verzamelen aan de Nark van 14u-17u.

Zaterdag 09/04:

Aangezien onze vorige sjorvergadering zo’n succes was bij de kabouters zullen we vandaag hun sjorskills nog eens op de proef stellen! Jullie kunnen het al goed dus deze keer maken we iets cools naar keuze, denk al maar eens na! We doen dit van 14-17h.

Zaterdag 16/04:

voor vandaag hebben we een groot verrassingsspel voor jullie. 1 tip: neem een oude witte tshirt mee en zorg dat je kleren vuil mogen worden. Van 14-17 op de narkje.

Zaterdag 23/04:

Vandaag is het financiele actie! We verkopen iets lekkers van deur tot deur om de scouts te steunen, van 14-17h beginnen en eindigen op de nark!

Zaterdag 30/04:

Deze week is er geen vergadering, maar lentedorp! Dit is de vervanger van ons jaarlijkse kerstdorp dat dit jaar jammergenoeg niet kon doorgaan ☹ Kom ons kraampje allemaal bezoeken!

Zaterdag 07/05:

Vandaag is de allerlaatste vergadering van het jaar, wat zijn we sip ☹ Maar wees niet getreurd want het wordt een vergadering om nooit te vergeten! Verdere info volgt maar reken er alvast op dat we een volledige dag op stap zullen zijn. Tot dan!

Takleiding
Artuur Cassiman