't Boekske

Kabouters

Dag liefste kaboutertjes!!

Wat gaat de tijd toch snel voorbij als je je amuseert… Bij deze presenteert de kabouterleiding de vierde editie van ‘t boekske, vanzelfsprekend opnieuw boordevol plezier! Wij hebben er alvast IMMENS veel goesting in!!

Zaterdag 8 februari

Vandaag zal er jammer genoeg geen vergadering plaatsvinden aangezien jullie top leiding druk bezig is de benen te breken in de Franse Alpen!! Volgende week maken we het dus dubbel zo leutig!

Zaterdag 15 februari

Olala, de pijlen van Cupido zijn geschoten!! Om te zien waar deze belanden worden jullie verwacht van 14u tot 17u aan de Nark. laat de blozende wangen en vlinders in de buik maar komen!!

Zaterdag 22 februari

De bewoners van Sint-Martens-Latem hebben GIGANTISCH veel zin in koekjes maar geen manier om eraan te geraken! Gelukkig staat de Scouts paraat en lossen we dit op met een financiële actie ten voordele van ons zomerkamp! Jullie worden verwacht van 14u tot 17u op een locatie die nog doorgegeven wordt in perfect uniform.

Zaterdag 29 februari

Vandaag zullen we het trucker-spel spelen! Deze vergadering zal doorgaan aan Gevaert Minne om 14u. De vergadering zal afgelopen zijn om 17u, ook aan Gevaert Minne.

Tot dan!!

Zaterdag 7 maart

Vandaag maken we de straten van Latem onveilig met een befaamd dorpsspel! De vergadering gaat door van 14u tot 17u, we verzamelen aan de Molen in perfect uniform!

Takleiding

Eloise de Buys