Kabouters

Dag allerliefste kabouters,

5/11

Vandaag spelen we levende zeeslag!! Kunnen jullie de boten van de leiding kapen of valt jullie plan in het water? We zullen het te weten komen van 14u-17u op de Nark.

12/11

We zitten nu al een tijdje op de Nark maar ons lokaal ziet er een beetje triestig en saai uit. Tijd om daar verandering in te brengen. Vandaag mogen jullie het kabouter lokaal versieren. Breng allemaal foto’s, posters, en andere leuke spullen mee om ons lokaal om te toveren in het coolste lokaal op de Nark. We spreken af van 14 tot 17 op de Nark.

19/11
Trek vandaag allemaal comfy kleren aan want het is tijd voor… filmavond!! We spreken af op de Nark van 18-20u

26/11

Vandaag komen we te weten in wie van jullie een echte Jeroen Meus schuilt, we doen vandaag namelijk kookvergadering! We spreken af van 11-14u aan de Nark. Vergeet ook zeker geen 5 euro mee te nemen voor onze boodschappen!

3/12

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan, hij brengt een bezoekje aan de Nark en aan alle kabouters. Hopelijk zijn jullie braaf geweest dit jaar en moeten jullie niet in de zak! We spreken af van 14u tot 16:30u op de Nark.

10/12

Ook op de scouts vieren wij kerstmis, tijd voor een kerstfeestje! We maken er een super gezellige vergadering van met lekkere verrassingen en cadeautjes. Het is de bedoeling dat elke kabouter een klein cadeautje koopt van maximum 10 euro en meebrengt naar ons feestje! We spreken af van 18-20u aan de Nark.

17/12 - 18/12

Ook dit jaar is er weer een Kerstdorp in Latem. De leiding heeft een kraampje met lekkere braadworsten.  Er zal geen vergadering zijn maar hopelijk komen jullie allemaal een braadworst eten!

24/12

Vanavond is het Kerstavond en dus geen vergadering. Vrolijk Kerstfeest allemaal!

31/12

Gelukkig Nieuwjaar! Ook vandaag geen vergadering maar we wensen jullie allemaal een happy happy new year!!!!!

7/01

Helaas is er vandaag geen vergadering omdat de leiding volop aan het studeren is voor de examens.. :(((( duimen voor ons!

14/01

Vandaag is Kerstboomverbranding!! De jin organiseert dit en jullie zijn allemaal welkom!! see you there & neem je kerstboom ook mee :)

21/01
De leiding is nog steeds aan het studeren voor de examens. Nog twee weekjes wachten en dan vliegen we er weer in!

28/01

Jammer genoeg zitten wij nog steeds fulltime achter onze bureau, dus geen vergadering. wij kijken alvast uit naar betere tijden!

03/02

Vandaag gaan we…. schaatsen!!! We spreken allemaal af op VRIJDAG van 17u tot 18:30 in de Kristalijn. Probeer zoveel mogelijk te carpoolen als jullie met de auto komen.

12/02:

Na een welverdiende lesvrije week zal de leiding vandaag eindelijk weer klaarstaan met een super leuke activiteit voor jullie! We spreken af op ZONDAG in plaats van zaterdag (aangezien we tot zaterdag nog op onze latten staan). We spreken af van 14u-17u aan de Nark.

Lieve groetjes
De Kabouterleiding