Kabouters

Dag allerliefste kabouters, 

 

Het nieuwe scoutsjaar is aangebroken en wij zijn suuuuuper enthousiast om jullie te leren kennen en hebben al een paar TOP vergaderingen ingepland! Om er een leuk jaar van te maken, vragen wij enkel en alleen jullie aanwezigheid, een goed humeur en een perfect uniform op elke vergadering :))). 

 

Hou alvast de eerste 2 weken van juli vrij want dan gaan we op een mega epic SCOUTSKAMP!!! Verdere info volgt nog later dit jaar.

 

Eerst en vooral zullen we onszelf even voorstellen:


Heeyyyy dag liefste kaboutertjes!! Ik ben Limah aka joviale giraf en velen van jullie zullen mij misschien herkennen want ik ben dit jaar voor de 2e keer jullie leiding  joepieeeee!! Het is mijn 2e jaar leiding en ik zit in mijn 2e jaar psychologie aan de Ugent en mijn hobbys zijn leuke reisjes maken en scouts duuhh. Ik kijk al uit naar elke week leuke dingen te doen met jullie en natuurlijk het epic kamp, zin innnn!! Hopelijk zien jullie het even hard zitten als ons, see you soon! Xoxo

 

Elaba lieve kaboutertjes! Mijn naam is Axelle en ik ben super excited om dit jaar jullie leiding te zijn!! Dit is mijn tweede jaar dat ik leiding geef aan de kabouters dus sommigen onder jullie zullen mij zeker al kennen. Ik zit al 11 jaar in de scouts en sta nog steeds met veel plezier elke zaterdag klaar aan de nark.  Nog wat leuke scoutsweetjes over mezelf: mijn favoriete scouts-eten is kip met rijst en currysaus, mijn totem is warme specht en ik heb vooral heeel veeel zin in kamp! 


 

Heloooww kaboutersssss!  Mijn naam is Louise en ik zal dit jaar jullie leiding zijn (ZIN IN!!!!) Mijn hobby’s zijn scouts (ofcourseeee), lopen en terrasjes doen met mijn vrienden! Mijn totem is kleurrijke fret en mijn favoriete vergadering is bosspel!!!!! Het is mijn tweede jaar als leiding en ik weet zeker dat dit jaar megaaaaa tof gaat worden. 

 

 

Hallooo kabouters!! Mijn naam is Guillaume ofwel levenslustige goldenretriever en dit jaar ben ik jullie leiding joepie!! Mijn hobby’s zijn kiten, scouts en natuurlijk afspreken met de vrienden. Ik heb er alvast super veel zin in en hopelijk jullie ook! Met kiten vlieg ik graag hoog dus hopelijk vliegen we er snel in!! 

 

Mijn naam is Guillaume ofwel larghazeehond en ik mag dit jaar voor de eerste keer leiding geven en meteen aan de leukste tak! Mijn hobbys zijn scouts en op stap gaan met de vrienden! Ik heb er mega veel zin en ik ben er zeker van dat we er een fantastisch jaar van gaan maken!

_______________________________________________________

24 september: 

We verwachten jullie op de Nark van 14-16u voor een super wijze overgang. De nieuwe kabouters zullen traditie-gewijs een heus parcour moeten afleggen om het jaar te starten. Trek zeker kleren aan die echt súper súper vuil mogen worden!!!

 

TIP voor de ouders: Als u dochter niet met de fiets zou komen, raden wij aan bescherming te leggen in de auto zoals bijvoorbeeld een vuilniszak/karton/… 


 

1 oktober: 

Voor onze eerste echte vergadering van dit jaar spelen we een super leuk spel op de Nark van 14-17u. Na de vergadering zijn alle ouders ook welkom voor een hapje en een drankje op de openingsbar vanaf 17u! 


 

8 oktober: 

Vandaag doen we een typische scoutsactiviteit namelijk een heuse bekentocht! Doe zeker kleren en schoenen aan die nat mogen worden en neem geen waardevolle dingen mee. We spreken af van 14u-17u aan Kwakstraat 18. 


 

15 oktober: 

Vandaag gaan we testen of jullie de belangrijkste scouts skill nog onder de knie hebben. We gaan…. sjorren!!!!! We spreken af van 14u-17u op de Nark. Tot dan!


 

22 oktober:

Vandaag is Louise haar lievelings activiteit!! Rara wat zouden we doen… We spreken af van 14u-17u in het Deurlebos, aan de vierschaar (tussen de vierschaar en restaurant Auberge du Pêcheur). 


 

28 oktober:

BOEEEE!!!!! vandaag is het Halloween vergadering!!! Kom allemaal in jullie griezeligste verkleedkleren naar de Nark van 19u-21u. Kom als je durft en ook als je niet durft…

Opgelet vandaag vergaderen we op vrijdag in plaats van zaterdag!


 

Dit was het dan voor september en oktober! Wij hebben alvast heel veel zin in de rest van het hopelijk mega leuke scoutsjaar.

Limah
Louise DB
Guillaume B.jpg
Takleiding
Axelle Petit

Axelle Petit

Warme Specht

Tel.: 

0471 91 76 90

Guillaume Beersmans

Guillaume Beersmans

Largha

Tel.: 

04 74 19 06 53

Guillaume Wille

Guillaume Wille

Levenslustige Golden Retriever

Tel.: 

04 71 88 45 96

Limah Vandecruys

Limah Vandecruys

Joviale Giraf

Tel.: 

0484 55 17 11

Louise De Busscher

Louise De Busscher

Kleurrijke Fret

Tel.: 

0477 96 53 45

Enkele data

Weekend

Zomerkamp

Hou alvast de eerste 2 weken van Juli vrij

Scoutsnieuws
Guillaume W.jpg
Axelle P.jpg