top of page
Kabouters

Dag liefste kabouters, 

Het nieuwe scoutsjaar komt eraan en dat betekent nieuwe leiding, nieuwe super leuke activiteiten en veeel nieuwe vrienden! We hopen er dit jaar weer eens een topjaar van te maken, hiervoor vragen we wel altijd aanwezig te zijn in perfect scoutsuniform en natuurlijk ook met een goed humeur :))! 

Zoals jullie weten gaan we de eerste twee weken van de zomervakantie op groepskamp, dus hou deze data zeker vrij! 

 

Maar wie zijn wij? 


Dag liefste kabouters, Mijn naam is Renée maar in de scouts noem ik ook wel ‘guppy’. Mijn favoriete hobby is de scouts, net zoals jullie! Dit jaar ga ik burgerlijk ingenieur studeren in Gent. Mijn favoriete vergadering op de scouts is kookvergadering, omdat ik het super leuk vind om met al mijn vriendinnen in de keuken te staan. Ik hoop er een onvergetelijk jaar van te maken met veel

herinneringen en gegiechel. Tot op de eerste vergadering! Groetjes, Guppy 

Heyyy, dag liefste kaboutertjes. Ik ben Esmee! Het is mijn eerste jaar dat ik leiding geef en ik heb er ongelofelijk veel zin in om met jullie elke zaterdag een onvergetelijke vergadering te houden. Ik zelf zit al vanaf het 1ste jaar kapoent es in de scouts en ik vind het de max! Nog enkele leuke weetjes van mij; in de scouts word ik ook wel ‘Olijke Spreeuw’ genoemd. Mijn lievelings scoutseten zijn wraps, mmmmm… En ik kijk super hard uit naar het scoutsjaar en zeker naar het kampppp :))

368572819_253022447658337_80138808261688654_n (1).jpg

Hallo kaboutertjesss!! Mijn naam is Juliette ofwel ‘florerende spitsmuis’ en dit jaar ben ik jullie leiding jeejjjj!!! Het is mijn eerste jaar leiding en ik heb er kei veel zin in!! In mijn vrije tijd ga ik natuurlijk naar de scouts maar naast de scouts, tennis ik ook heel graag of ga ik graag iets drinken met vriendinnen! Mijn favoriet scoutseten is WAP (zó lekker!) Ik kijk er al naar uit om jullie allemaal te zien op de

overgang en er samen een topjaar van te maken!! 

zaterdag 17/02

JOWJOWJOW het is al even geleden sinds de laatste vergadering en daarom zouden we jullie vandaag allemaal graag terugzien, wat we juist gaan doen is nog een verrassing maar het zal zeker en vast super leuk zijn!! Wij kijken ernaar uit om de enthousiaste kabouters terug te animeren, probeer allemaal aanwezig te zijn, dit zou zééééér leuk zijn!! jullie worden verwacht van 14u - 17u aan de Nark.

zaterdag 24/02

Hopelijk zijn jullie een beetje sportief want vandaag is het de kabouter editie van de olympische spelen. Zorg maar dat jullie al opgewarmd zijn, we verwachten de sportieve kabouters van 14u - 17u aan de nark. Na al deze inspanningen verdienen jullie een heerlijke spaghetti die voorzien is door de jin dus vergeet jullie zeker niet in te schrijven! mmm zin in


 

zaterdag 2/03

Vandaag gaan we op zoek naar wie een echte scoutser is, met hoe meer we zijn hoe leukere en spectaculairdere dingen we kunnen bouwen dus kom zeker met zoveel mogelijk!! Het is tijd voor de sjorvergadering. We verwachten iedereen van 14u - 17u aan de Nark. 


 

zaterdag 9/03

Het is eindelijk zover, het leukste feest van het jaar. We verwachten jullie van 14u - 17u aan de Nark om voor de laatste keer onze act te oefenen en aansluitend onze act op te voeren op het groepsfeest. We weten allemaal dat “de kabouters de beste zijn", nu kunnen we dit ook nog eens bewijzen! 

Daarna is er voor iedereen eten en drinken voorzien dus zeker niet vergeten inschrijven. Meer info volgt nog.

 

De leden zullen het beste van zichzelf geven tijdens de optredens, waarna het eetfestijn en afsluitend feestje zullen volgen. Naar jaarlijkse gewoonte kan u weer kiezen tussen ribbetjes à volonté, een halve kip of een veggieburger! Alle gerechten worden geserveerd met groentjes, frietjes en sauzen.Wij kijken er alvast enorm naar uit en hopen u te mogen ontvangen vanaf 17:30! Scoutse Linker, de leiding

INSCHRIJVEN VIA:  https://shop.stamhoofd.be/groepsfeest-2024/


 

vrijdag 15/03 - zondag 17/03 

Dit weekend gaan wij op weekend samen met de welpen jeejjj!!! Hopelijk zien jullie dit even hard zitten als ons. Meer info over uren en locatie komt nog.


 

zaterdag 23/03 

Het is weer lente dus dat betekent dat het weer tijd is voor de jaarlijkse lente-opkuis. Vandaag kuisen we ons mooie dorp op. Meer info volgt nog. 


zaterdag 30/03

 

Vandaag is het bosspel, yuuuuuy eindelijk horen we jullie al denken. We hebben een super leuk en avontuurlijk spel georganiseerd voor jullie. Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij!!  Van 14u - 17u aan Deurle bos in perfect uniform!

Tot snel!

De Kabouterleiding

Takleiding
Esmee Suffys

Esmee Suffys

Olijke Spreeuw

Tel.: 

04 68 46 53 11

Juliette Depla

Juliette Depla

Florerende Spitsmuis

Tel.: 

04 87 76 29 06

Renée Hanssens

Renée Hanssens

Vrijgevochten Guppy

Tel.: 

04 74 63 46 36

Enkele data

Weekend: 15-17 maart 2024

Zomerkamp: 7-13 juli 2024

Scoutsnieuws
bottom of page