't Boekske

Jooow allerstoerste-coolste-sterkste-tofste welpen!!!

We zijn al aangekomen bij het tweede boekske van het scoutsjaar en wij staan al te popelen om met jullie leuke avonturen te beleven!

Zaterdag 9 november

Vandaag is er spijtig genoeg geen vergadering voor de hele scouts  :(( want jullie geliefde leiding gaat op planningsweekend!

Zaterdag 16 november

Het is eindelijk tijd voor het mega-deluxe dorpsspel, haal alvast je beste zoektechnieken en vergrootglas boven! We spreken af van 14u tot 17u aan de molen van Latem!

Zaterdag 23 november

Voor deze vergadering staat er een echte klassieker op het programma, we verwachten jullie van 14u tot 17u op het domein van Gevaert-Minne.

Zaterdag 30 november

Vandaag is het tijd om jullie best sluip- en schiettechnieken boven te halen want vandaag zullen we ons helemaal onderdompelen in de wereld van het leger. Jullie worden verwacht in legeruniform aan de ingang van Deurle bos van 14u tot 17u

Zaterdag 7 december

Zet jullie schoentjes maar klaar aan de haard thuis want vandaag komt de heilige man uit Spanje (Sinterklaas) nog eens naar onze scoutslokalen! Er volgt later nog een mailtje voor bevestiging van de uren.

Zaterdag 14 december

Spijtig genoeg is er geen vergadering vandaag, de scouts zal voor jullie braadworsten bakken op de kerstmarkt in het dorp. Allen welkom voor een worst en een drankje aan ons kraampje! Ps. neem jullie ouders ook mee ;))

Voila, dit was het dan alweer voor ons tweede boekje,

REMEMBER: altijd in uniform!! (groene broek, scoutshemd en welpenpetje)

altijd op tijd!! (laten weten indien je te laat zal zijn of niet kan komen)

altijd met een grote glimlach aanwezig zijn!!!!!!

ciaoooo

Takleiding