Heyy welpen, hier zijn jullie nieuwe activiteitenn;;;

Ps; Vergeet alvast niet te noteren dat ons kamp zal doorgaan in de eerste volle week van juli: van 4 of 5 tot 10 juli, verder info volgt nog

Zaterdag 05/03:

Nog één week en dan is het zover, het groepsfeest! Vandaag gaan we onze act voor groepsfeest voor een voorlaatste keer inoefenen. We verwachten de welpen van 14-17u op de nark.

Zaterdag 12/03:

Het is eindelijk zover, ons jaarlijks groepsfeest!!! Vandaag zullen de welpen tonen wat we afgelopen weken hebben ingeoefend en na afloop van de optredens kunnen jullie allemaal blijven en genieten van het eetfestijn! Verdere uren en info zullen volgen via Whatsapp.

Zaterdag 19/03:

Deze zaterdag doen we lente-opkuis en maken we ons dorp proper! De activiteit zal van 14-17u plaatsvinden, locatie zal nog worden meegedeeld via whatsapp.

25/03-27/03:

Dit weekend is het mini-weekend voor de welpen! Verdere info zal nog gedeeld worden in de whatsapp groep.

Zaterdag 02/04:

Vandaag gaan we nog eens allemaal samen koken dus haal jullie kookkunsten maar eens boven, we verwachten jullie van 11-13u op de Nark en neem allemaal liefst 5 euro gepast mee.

Zaterdag 09/04:

Beste welpen, vandaag spelen we een dorpsspel!! Deze zal doorgaan in onze eigen gezellig dorpje. De activiteit zal zoals normaal van 14-17u doorgaan maar we verzamelen aan de steiger in het dorp.

Zaterdag 16/04:

Om het leuke jaar goed af te sluiten gaan we vlotten bouwen!! Dit zal van 14-17u zijn, en de locatie zal nog volgen via de whatsapp. Maar vergeet al zeker jullie zwemgerief niet!

Zaterdag 23/04:

Vandaag is het de jaarlijkse financiële actie!!! Dit zal van 14-17u zijn, de locatie zal nog volgen via de whatsapp, we hopen op maximale inzet van de welpen!

Zaterdag 30/04:

Dit weekend is er geen vergadering maar hopen jullie allemaal op de eerste editie van het lentedorp!! Kom allemaal een braadworst eten bij het kraampje van de scouts!

Zaterdag 07/05:

Vandaag is het de laatste vergadering!! Om het leuke jaar goed af te sluiten gaan we op verplaatsing, maar naar waar….

verder info volgt nog via whatsapp

ps; dit zal een hele dag innemen

Nog enkele belangrijke regels:

1. De leiding heeft ALTIJD gelijk, ook als de leiding fout is, heeft ze gelijk.

2. Jullie zijn altijd op tijd.

3. Als jullie niet kunnen komen, verwittigen jullie de leiding. (via WHATSAPP)

4. Jullie worden steeds in perfect scoutsuniform verwacht; das, groene broek & hemd!

Takleiding
Astrid Van Speybroeck