't Boekske

Joooooow stoere welpen!!

Man man man, wat gaat het scoutsjaar toch snel als je je amuseert, we zitten al aan het vierde boekje!

Voor deze maand hebben we weer veel leuke vergadering in petto EN weekend woehoeeeeew!!!

Zaterdag 8 februari

Jammer maar helaas is er geen vergadering vandaag, jullie leiding is nog aan het genieten van de sneeuw en het skiën nu onze examens eindelijk voorbij zijn!

Volgende week staan we weer paraat :)

Zaterdag 15 februari

Love is in the air <3, jaja, jullie kunnen het al raden. Cupido is deze week langs geweest en heeft een speciale opdracht voor jullie! Hij verwacht jullie van 14u tot 17u aan de Nark.

Zaterdag 22 februari

Vandaag mogen jullie je een professionele straatverkoper noemen, want we gaan namelijk als financiële actie heerlijke koekjes verkopen in de straten van Sint-Martens-Latem!

Dus kom allemaal in perfect uniform en goed humeur! We spreken af van 14u-17u, de locatie wordt nog doorgegeven via mail.

Zaterdag 29 februari

Vandaag spelen we de welbefaamde Highlander Games! Hierbij testen we de stoerste welpen onder jullie! Om te bewijzen dat jij de stoerste en dapperste welp bent, kom dan van 14u tot 17u naar de Nark.

Vrijdag 6 tot zondag 8 maart

Dit weekend gaan we de straten van Wetteren onveilig maken!

Alle info staat in de mail die jullie ouders hebben ontvangen, hopelijk tot dan!!!

REMEMBER: laten weten indien je niet kan komen, altijd in uniform (inclusief welpenpetje!!) en komen met een goed humeur!

Byeeeeee

Takleiding