top of page
Welpen

Jowwww coole welpen!

 

Hebben jullie er een beetje zin in? Wij alvast wel! Zet jullie schrap voor een onvergetelijk jaar vol avonturen en een epic kamp! 

Ps: ons scoutskamp zal doorgaan in de 2 eerste weken van juli, dus hou deze data vrij!

Zaterdag 4 maart

Vandaag gaan we allemaal onze creativiteit naar boven halen om iets moois te boetseren, want we gaan spelen met klei! Maar voordat we beginnen, vragen we jullie wel om een schort mee te nemen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat onze kleren niet vies worden. We zijn al benieuwd wat voor geweldige kunstwerken jullie kunnen maken!

Waneer: 14-17h

Waar: de Nark

Zaterdag 11 maart

GROEPSFEESTTT!!!! Nu kunnen we eindelijk ons dansje waar we 2 weken op geoefend hebben aan het publiek tonen. Om 14 uur begint de generale repetitie, wees dus zeker op tijd. Na het optreden kunnen jullie genieten van de heerlijke ribbetjessss. Schrijf jezelf en jullie ouders dus zeker in voor het groepsfeest!

Wanneer: 14h-… 

Waar: de Nark

inschrijvingen

Zaterdag 17-19 maart

Joepieee! Het is tijd voor ons welpenweekend! De leden die zijn ingeschreven zullen een mailtje ontvangen met verdere info.

Zaterdag 25 maart

Vandaag zorgen we samen met heel de scouts dat Latem er weer proper bij ligt want het is lenteopkuis! Om 14u spreken we af aan de parking van galerij Oscar De Vos en om 17u eindigen we aan Gevaert Minnen!

1 april

Vandaag nemen we het op tegen de Kabouters met het spel ‘battle of the sexes’. Zorg dus maar dat we talrijk aanwezig zijn zodat we kunnen winnen!

Wanneer: 14-17h

Waar: de Nark

Zaterdag 8 april

Vandaag is er geen vergadering want de leiding heeft een EHBO cursus. Zo kunnen we op kamp al jullie pijntjes goed verzorgen. 

Daarnaast is de paashaas wel langsgekomen bij Gevaert Minne, breng jullie eigen mandje mee en om 10u mogen jullie alle eitjes oprapen!!

Zaterdag 15 april

Heb je ooit gedroomd om deel te nemen aan je favoriete tv-programma? Hier is je kans! Want vandaag spelen we ‘de Mol’. We moeten zo rap mogelijk alle opdrachten uitvoeren. Maar pas op! Want er zijn mollen in ons midden die het spel proberen te saboteren.

Wanneer: 14-17h

Waar: Latem steiger

Zaterdag 22 april

Vandaag verkopen we snoepjes! We gaan met iedereen door de straten van Latem wandelen om de scouts te financiëren.

Wanneer: 14-17h

Waar: locatie volgt

Zaterdag 29 april

Eerst een leuke verrassingsvergadering en daarna lentebar! Overtuig dus al je vrienden en ouders om nog even te blijven voor een lekker hapje en drankje en zo de jin te steunen voor hun reis in het buitenland!

Wanneer: 14-17h

Waar: de Nark

Zaterdag 6 mei

Geloof het of niet maar het is alweer de laatste vergadering van het jaar… Wat we vandaag gaan doen is nog een geheim. Maar kom zeker allemaal in perfect scoutsuniform. Deze vergadering zal een volledige dag innemen. Verdere informatie volgt nog.

Nog enkele belangrijke regels:

  1. Jullie zijn altijd op tijd.

  2. Als jullie niet kunnen komen, verwittigen jullie de leiding. (via WHATSAPP)

  3. Jullie worden steeds in perfect scoutsuniform verwacht: scoutsdas, groene broek & scoutshemd!

  4. De leiding heeft altijd gelijk, ook al hebben ze geen gelijk.

Kom allemaal zo veel mogelijk naar de vergaderingen en als jullie echt niet kunnen komen: stuur ons een berichtje alsjeblieft!!! 

Veeeeel liefs

De Welpenleiding

Takleiding
Alixe Dessomviele

Alixe Dessomviele

Goedhartig Zeepaardje

Akela

Tel.: 

04 72 94 30 84

Basiel Cassiman

Basiel Cassiman

Amicale Fret

Baloe

Tel.: 

04 84 47 79 34

Janneke Meert

Janneke Meert

Pure Slaapmuis

Kaa

Tel.: 

04 98 46 66 30

Manu Lobel

Manu Lobel

Pientere Berner sennenhond

Bagheera

Tel.: 

04 72 17 51 47

Manu Petit

Manu Petit

Amusante Flamingo

Shere Khan

Tel.: 

04 72 04 35 92

Enkele data

Weekend: 17 tot 19 maart 2023

Zomerkamp: 3 tot 9 juli 2023

Scoutsnieuws
bottom of page