top of page

't Boekske

Welpen

Jowww coole welpen. Klaar voor een nieuw avontuur?!

 

Wij alvast wel! Dit jaar wordt een onvergetelijke reis vol spannende belevenissen en een episch kamp dat je niet wilt missen. Voor sommigen van jullie zijn Manu en Janneke bekende gezichten, terwijl anderen Maxim misschien al een beetje kennen. Voor degenen die ons misschien al een beetje vergeten zijn, willen we onszelf nog even kort voorstellen. ;)

 

Ps: ons scoutskamp zal doorgaan in de 2 eerste weken van juli, dus hou deze data vrij!


Hallo welpen mijn naam is Maxim ook wel verrassende poema en ik ben jullie leiding voor dit jaar. Het is nu mijn 2e jaar als leiding en ik heb er weer heel veel zin in. In mijn vrije tijd speel ik voetbal en padel. Hopelijk kunnen jullie ook wel een beetje voetballen. Tot op de overgang! 

Maxime VS.jpg

Yoooowwww welpen!!! Mijn naam is Manu, a.k.a Pientere Bernersennen. Dit scoutsjaar wordt voor mij het tweede jaar als leiding en ik ben heel enthousiast om dit weer aan jullie welpen te mogen geven. Hopelijk hebben jullie er ook enorm veel zin in! Ik hoop jullie blije gezichten terug te zien op de eerste vergadering, de overgang! Tot snel!!

 

Manu L.jpg

Yoooo, welpennn! Ik ben Janneke, maar jullie mogen me ook "Pure Slaapmuis" noemen. Dit is mijn tweede jaar als leiding en ook de 2de keer dat ik aan de welpen leiding geef dus sommige zullen mij al kennen. Buiten de scouts ben ik een tweedejaars bio-ingenieur en speel ik basket. Af en toe ga ik dus eens niet kunnen komen naar de vergaderingen door een match maar dat zal niet vaak voorkomen, beloofd! Ik kan niet wachten om samen met jullie te ontdekken wat voor coole avonturen we dit jaar gaan beleven! Hopelijk jullie ook!

Tot snellll!!!


 

Janneke M

Nu jullie ons al wat beter kennen, volgen hier de komende vergaderingen voor september en oktober. Hopelijk hebben jullie er allemaal zin in, want wij kijken er in ieder geval naar uit!!! 

Kom allemaal zo veel mogelijk naar de vergaderingen en als jullie echt niet kunnen komen: stuur ons een berichtje alsjeblieft!!! Onze telefoonnummers zijn hier te vinden op de website.


 

Zaterdag 23 september

Eindelijk is het tijd voor de eerste vergadering, en wat voor één?! Dit is de leukste én vuilste vergadering van het jaar waar wij alvast vol enthousiasme naar uitkijken! DE OVERGANG.Tijd om onze nieuwe welpen te verwelkomen en elkaar te leren kennen.

Waar? De Nark

Wanneer? 14u-16u

Ps: zorg voor kleren die vuil mogen worden! Perfect uniform is vandaag niet nodig.

 

Zaterdag 30 september

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en als eerste uit het onzichtbare doolhof te ontsnappen? Bereid je voor op raadsels, teamwork en nog veel meer!!

 

Waar? De Nark

Wanneer? 14u-17u

 

PS: Aansluitend om 17 uur wordt er een openingsbar georganiseerd waar ouders en leiding elkaar kunnen ontmoeten en waar iedereen kan genieten van een drankje aan de Nark. 


 

Zaterdag 7 oktober

Hey welpen, hopelijk hebben jullie een beetje zin om nat te worden want vandaag staat de bekentocht op het programma!! Jullie zullen niet gespaard blijven van onze latemse meersen! Trek jullie vuilste kleren maar aan en schoenen die nat mogen worden.

 

Waar? Kwakstraat (aan het voetbalveldje)

Wanneer? 14u-17u

 

Ps: trek kleren en schoenen aan die vuil en nat mogen worden! + ouders, neem droge kleren/handdoeken mee voor in de auto

 

Zaterdag 14 oktober

Vandaag dagen jullie de leiding uit! Kunnen jullie alle opdrachten tijdig voltooien en zijn jullie klaar voor de uitdaging van één tegen allen?

Waar? De Nark

Wanneer? 14u-17u

 

Zaterdag 20 oktober

Vandaag is het dag van de jeugdbeweging! Trek dus maar jullie perfect scoutsuniform aan naar school en toon dat je een trotse welp bent. ;)

 

Zaterdag 21 oktober

Bereid je voor op een van de meest opwindende vergaderingen van het jaar: het TRUKKERSPEL! Kun je rijkdom vergaren, of raak je al je geld kwijt door de politie die op de loer ligt?

Waar? De Nark

Wanneer? 14u-17u

 

Zaterdag 28 oktober

Vanavond gaan we eens goed griezelen, want het is Halloweeen!! Trek allemaal jullie engste verkleedkleren aan en maak jullie klaar voor een duistere fakkeltocht met heel de scouts en alle ouders! Meer info volgt later. 

Takleiding
Janneke Meert

Janneke Meert

Pure Slaapmuis

Tel.: 

04 98 46 66 30

Manu Lobel

Manu Lobel

Pientere Berner sennenhond

Tel.: 

04 72 17 51 47

Maxime Van Speybroeck

Maxime Van Speybroeck

Verrassende Puma

Tel.: 

04 73 70 60 78

Enkele data

Weekend

Zomerkamp

Scoutsnieuws
bottom of page