Jin

Heyyyy het is eindelijk zover, jullie zijn JIN (of toch bijna, eerste een goeie overgang eh ;)). Dit jaar wordt een onvergetelijk met een epic buitenlandse reis!!! Wij kijken er super hard naar uit en kunnen al niet wachten om zalige vergaderingen te organiseren voor jullie (denk kookvergadering, stadsspel, midweek, weekend,,...), jullie niet alleen te helpen bij jobkes voor de legendarische reis maar jullie ook klaar te stomen als topleiding!!! Conclusion: tga een fantastisch jaar zijn!

We stellen ons zelf nog even voor

Hoiiii  jinners ik ben Justine maar mensen noemen mij ook perneel, jus, pernie, juju, die toffe,... Ik zit nu in mijn master handelsingenieur en op kot in Gent, super leuk! In mijn vrije tijd doe ik scouts (ja ik ben ook groepsleiding), koken, cafétje doen, lopen, tennis, series bingewatchen (als ge tips hebt voor leuke, let me know),... Verder heb ik een zus, honden, kat en kippen die zot leuk zijn. Weetje, ik hou van zwarte chocolade ennnn mijn totem is Betrouwbare Okapi (al kan ik soms wel eens te laat komen). Dat is het, ik heb echt super veel zin in het jaar, hopelijk jullie ook!!!!!

Aloooo, ik ben Sander Van Damme aka gemoedelijke kikker. De belangrijkste dingen over mij zijn dat ik studeer, heel graag naar de scouts ga en af en toe eens foto's trek Ik heb super veel zin in het jaar, tot op overgang

_______________________________________________________

Zaterdag 24 sept

Yesss vandaag is de de dag dat jullie officieel jinners worden, neem heel vuile kleren mee en de overgang voor jullie zal doorgaan rond 18u. Maar jullie worden eigenlijk al heel de dag verwacht om een beetje te helpen. Zo kunnen jullie al direct jullie toekomstige leidingsskills ontplooien.

Zaterdag 1 okt

Ouhhh vandaag is het openingsbar, ons eerste grote financiële activiteit voor ons legendarisch kamp. Jullie worden verwacht van 14u, zodat we alles kunnen klaarzetten om de ouders en leden te ontvangen om 17u!

Vrijdagavond 9 okt

Super leuk rent-a-jin jobke, verkleed staan aan de Pecheur, whoeeee!!

16 okt tot 21 okt MIDWEEK,

De leukste week van het jaar komt eraan (buiten kamp dan)!!!! Ga epic zijn

Zaterdag 29 okt

Het is Halloween vergadering, bereid jullie maar voor op iets heel eng…. Verdere uren en locatie volgen nog