top of page
Jin

Gegroet Jin ’06!!

Jaja het is eindelijk zover! Het jaar waar jullie al heel jullie leven naar uitkijken, het summum van jullie scoutscarrière, de crème de la crème: JULLIE JINJAAR!!! Ook wij kijken al lang uit naar naar ons jaartje jinleiding, dus dit komt zeer goed uit. We hebben eigenlijk drie doelen dit jaar: veel geld verzamelen voor een legendarisch buitenlands kamp, jullie klaarstomen om de beste leiding ooit te worden en bovenal: ons samen keihard amuseren. We gaan er met ons allen een scoutsjaar van maken om nooit te vergeten!

Hieronder een korte persoonlijke analyse van uw leiding, maar jullie zullen ons pas echt leren kennen doorheen het jaar natuurlijk!
 

Xander (AKA Vastberaden Grijs Bokje)

Dag lieve vrienden in wording! Ik ben verheugd me dit jaar jullie leider te mogen noemen en kijk ernaar uit om jullie beter te leren kennen. 

Ikzelf ben 21 jaar oud, studeer geneeskunde en ik hou er enorm van om in Gent op café te gaan (dus hopelijk kunnen we dit samen ook eens (of meer dan eens) doen!). Ik ben ervan overtuigd dat we ons rot gaan amuseren tezamen. 

Hopelijk hebben jullie een grote werklust, want hoe meer centjes in het laatje, des te mythischer het kamp zal worden!

Zoé (AKA Suffys)

Dag kersverse jinnertjes!! Na 3 jaar leiding gegeven te hebben ben ik zeer excited om eens een oudere tak leiding te geven :)). Ik ben ook 21 jaar, studeer Biomedische Laboratoriumtechnologie en studeer normaal volgend jaar af. Ik kijk er enorm hard naar uit jullie snel te leren kennen zodat we een hechte vriendengroep worden! 

Emile (AKA bedrijfs willig stokstaartje)

Dag lieve jinners! Ikezelf heb ook zeer veel zin om er dit jaar en top jaar van te maken samen met jullie. Ik ben de jongste leiding van de 4 maar wilt daarom zeker niet zeggen dat ik de de minst volwassenen ben! (ook al zou de andere leiding hier een andere mening over hebben) ik studeer handelswetenschappen in Gent en speel voetbal bij Fc Latem. Hopelijk hebben jullie er even veel zin in als mij en gaan we de reis van ons leven maken deze zomer! (Gaat dan wel veel moeten werken ) ik kijk er naar uit jullie op overgang te kunnen zien en te dopen!

377892913_714933213811542_7099770287585437135_n.jpg
Jin 23-24.jpg

Zaterdag 23/09 - Overgang

Vandaag worden jullie gedoopt tot echte jinners door jullie lieftallige leiding hèhè. Jullie zijn welkom op de overgang vanaf 14u om hier en daar wat te helpen bij de andere takken. Groepsfoto wordt om 15u getrokken. Iedereen verplicht aanwezig om 17u om over te gaan. Doe kleren aan die in de vuilbak mogen! (Lenzen zijn af te raden) Tot Snel!

 

Zaterdag 30/09 - Openingsbar

Wees allemaal uitgeslapen en goed gezind want vandaag gaan we onze openingsbar opbouwen, onze drankvoorraad verkopen en onze openingsbar terug afbreken. Specifieke uren zullen we nog doorgeven. Perfect scoutsuniform is een must! 

 

 

Weekend van 07/10 - Planningsvergadering

Dit is de belangrijkste vergadering van het jaar dus we vragen dat iedereen hier aanwezig kan zijn. We bekijken waar jullie naartoe willen op kamp en leggen de datums van midweek, weekend en spaghettiavond vast. Specifieke dag + tijd wordt nog door gecommuniceerd. 

 

Weekend van 14/10 - BBQ

Wij hopen op een gezellig middagje/avondje door het houden van een bbqke met een heerlijk vlezeke en een fris gerstenatje! #veelverkleinwoordjes. Specifieke uren worden nog doorgegeven.

 

Zaterdag 21/10 - Stagevergadering

Aangezien jullie volgend jaar de leidingsploeg versterken moeten jullie weten wat jullie te wachten staat. Hiervoor zullen jullie enkele malen een stagevergadering geven aan de verschillende takken. Tak voor vandaag: de kabouters. Wat staat jullie te doen: samen een activiteit voorbereiden en leiding geven voor 3 uur. De leiding van de kabouters en wij zijn ook aanwezig. We willen jullie niet volledig aan jullie lot overlaten :))). 

 

Zaterdag 28/10 - Fakkeltocht

De scouts organiseert een fakkeltocht maar verder nog geen concrete info. Wij laten jullie snel wat meer weten hierover! 

 

Vergeet niet:

  • Kom met de fiets

  • Perfect scoutsuniform geldt nog steeds

  • Kom steeds in grote aantallen want elkaar snel leren kennen is een must

XOXO uw JInleiding

Takleiding
Quentin Santens

Quentin Santens

Bereidwillige Jaguar

Tel.: 

04 76 79 87 19

Emile De Leyn

Emile De Leyn

Bedrijvig Stokstaartje

Tel.: 

0460 97 73 04

Zoë Suffys

Zoë Suffys

Temperamentvolle Antilope

Tel.: 

04 68 19 64 15

Xander De Lille

Xander De Lille

Vastberaden Grijs Bokje

Tel.: 

04 94 67 11 27

Enkele data

Midweek

Weekend

Zomerkamp:

Scoutsnieuws
bottom of page