't Boekske

Jin

Dag beste ex-givers (we spreken pas van echte jinners post-overgang niewaer),

Hopelijk was jullie corona-vakantie toch iets waerd en zoals we zagen op de overdreven instastorietjes en snaps waren er toch enkele lichtpuntjes te bespeuren.

Niet getreurd, want dit jaar is jullie jin jaar! Voordat we daarin vliegen willen we jullie een fantastisch jaar toewenschen met schune momenten, vele traantjes (van geluk ofc) en een everlasting vriendschap.

Normaal houdt een jin jaar allerlei plezante exclusieve dingen in. Maar gezien Corona nog altijd onder ons leeft gaan we het een beke moeten wingen. Vertrouw op jullie fantastische leiding om er iets plezants en origineel van te maken. Maar moest je nog ideetjes/opmerkingen/wensen hebben => stuur ons! Wij zijn geen oermenschen en hebben facebook.

Gesproken over jullie leiding…

Wie zijn we, wat drijft ons wat is onze diepste wens? Alles en meer vind je hieronder

Matthias Van Liefferinge, Inventieve Kauw, Mattie Maserati / Bugatti voor de vrienden.

Gezien jullie mij al relatief goed kennen na een GEWELDIG kamp, verdoe ik jullie geen tijd maar vertel ik enkele weetjes over mezelf:

• verslaving: klimmen en scouts (allebei cliché I know), koffie & Doritos chips!!!!!

• verjaardag: 28 maart: kaartje ? Bresiliennetaart ;) ?

• verborgen kwaliteiten: dierenketting spelen, kutmoppen vertellen, sociaal ongevoelig zijn in precaire situaties en zoveel meer

• idool: Alex Megos

Melissa Hellemans, Gemoedelijke Kapucijnaap, Melis/ Mel voor de vrienden.

Jowwwww, ik ben dus die epic leiding van vorig jaar toen jullie nog kleine givertjes waren. En ja, ik geef dit jaar nog eens leiding aan jullie, joepieeee, dat verdient op zich al een dik feestje! Enkele super belangrijke dingen over mezelf:

• verslaving: eten, feesten, reizen en uitstapjes

• verjaardag: 1 maart: taart is altijd welkom

• verborgen: kwaliteiten: ijsjes scheppen, shoppen, adje doen, dansen

• idool: the queen Beyoncé

Charlotte Perneel, Verrassend Zeepaardje, (char?) voor de vrienden.

Dag jin!! Super goed nieuws, omdat ik de scouts nog niet kan loslaten zal ik dit jaar dus ook jullie leiding zijn! Ook ik heb er echt super veel zin in om er dit jaar een jaar om nooit te vergeten van te maken. Omdat jullie mij ook al kennen, vertel ik ook nog even een aantal super belangrijke dingen die jullie toch wel moeten weten:

• Verslaving: Eten (vooral Mexicaans of currys, IJSJES, kaas,enz) , feestjes, naar de les gaan xpxd

• Verjaardag: 16 februari, ik eet super graag ijsjes *hint*

• Job: aangezien ik eigenlijk ook zal werken het 1e semester in het weekend zal ik niet altijd aanwezig kunnen zijn op elke vergadering maar dat wordt geregeld want ik heb fomo

• Extra weetjes: ik haat regen, ben altijd op tijd als ik ergens moet zijn, hou van koffie drinken, zit op kot in Gent, studeer nog steeds biomedische en ik ben soms wat sociaal incapabel

20/09 14u-... Overgang

Ziezo, het is eindelijk zo ver, het scoutsjaar kan beginnen en dit natuurlijk met de alom geliefde overgang. Zorg dat je kleren aanhebt die KaPoT mOgEn GaAn (als de deze nog niet doorhebt na al die jaren scheelt er iets)

Gezien Corona zullen jullie zondag middag mogen performen ;). Wij kijken er alvast naar uit, jullie dus ook!

26/09 chill vergadering => jaar plannen

Jammer genoeg geen vergadering vandaag want de leiding zit nog in quarantaine :(

Hopelijk zien we jullie zo rap mogelijk gezond en wel terug!

03/10 Stadspel

Wat is een scoutsjaar zonder een degelijk stadspel? We spreken af in Gent op den kuuremort (Korenmarkt) om 14u. Tip: pak een spel kaarten en een stylo mee.

10/10 Stagevergadering leeuwtjes

Today is the day: jullie eerste stagevergadering staat op de planning. Vandaag mogen jullie een vergadering voorbereiden voor de leeuwtjes (de jongste kindjes). Gezien het de eerste stagevergadering is zullen we jullie handjes nog wat vasthouden. Maak er iets te gek van!

17/10:

23/10: Dag van de jeugdbeweging

Vandaag is het Dag van de jeugdbeweging, dus vergeet jullie uniform zeker niet aan te doen op school! Wij zullen na jullie school aan dat parkje gaan waar de dag jaarlijks doorgaat dan kunnen we nen pannekoek eten en eventueel enen gaan drinken ;) (als het evenement doorgaat met corona, anders regelen we onderling wel iets ;) )

24/10:

31/10:  Halloween nacht

Vanavond is het weer eens de engste nacht van het jaar. Trek dus ALLERGRIEZELIGSTE kledij aan en ontmoet ons om 20 uur op de Gevaert Minne.

As usual kom altijd in PERFECT uniform, wij zijn het toonbeeld voor de rest.

Kom zoveeeeel mogelijk met de fiets, altijd handig als we erna enen drinken ;).

Jullie leiding, out

Melissa, Charlotte en Mattie