top of page
Kapoenen

HEYYYYYYY, het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur!!! Wij verwelkomen jullie dan ook dit jaar heel graag weer in onze scouts.De eerste jaren willen we jullie een beetje laten proeven van het echte scouts leven. Daarvoor hebben wij kei veel leuke vergaderingen voor jullie agepland. Wij zullen er een ONVERGETELIJK scoutsjaar van maken en hopelijk is dat met jullie allemaal! Tot dan!!!!! 

Zaterdag-Zondag 4 maart

Het is geen vergadering vandaag want we zien jullie allemaal al vanavond!!! Miniweekend gaat van start, zorg dat je ingeschreven bent! We verwachten jullie van 17h zaterdag tot 10h ‘s ochtends zondag. Het gaat door op de Nark.

Zaterdag 11 maart

Vandaag gaan we nog een laatste keer oefenen op ons dansje voor het groepsfeest!!Alle jongens moeten volledig in het zwart zijn en de meisjes volledig in het roze! Van 14h tot groepsfeest op de Nark. 

Je kan nog steeds inschrijven via deze link:

inschrijvingen

Zaterdag 18 maart

Vandaag spelen we het GOUDSPEL. Probeer zo veel mogelijk goud te vinden en veilig te brengen naar de kluis. Maar pas op voor de dieven. Zorg met je team dat je zo veel mogelijk goudstaven bemachtigd!!!

 

Zaterdag 25 maart

Om ons prachtige dorpje Sint-Martens-Latem terug wat properder te maken, trekken wij vandaag samen met jullie door de straten om een lenteschoonmaak te houden. Dit is misschien niet de allerleukste vergadering van het scoutsjaar, maar zeker wel één van de belangrijkste!! Samen denken we aan het milieu en werken we aan onze eigen toekomst.  Om 14u spreken we af aan de parking van galerij Oscar De Vos en om 17u eindigen we aan Gevaert Minnen!

Zaterdag 1 april 

Vandaag spelen we stratego. Zorg dat je het andere team uitschakelt door een strategische opstelling te maken met je team. Maar pas op voor de bommen 💣!!! Het zal doorgaan van 14-17u, locatie volgt nog. 

 

Zaterdag 8 april 

Vandaag is de paashaas langs gekomen aan Gevaert Minne!! Breng je eigen mandje mee en om 10u mogen jullie de eitjes rapen! In de namiddag is er geen vergadering want de leiding is op EHBO cursus, zodat we jullie goed kunnen verzorgen op kamp :)

Zaterdag 15 april

Vandaag spelen we een reuze versie van menselijk ganzenbord! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als ons! Tot dan, van 14h-17h op de Nark. 

22 april 

Vandaag is het financiële actie, we gaan dus centjes inzamelen voor de scouts door paaseieren te verkopen! Zorg maar dat jullie kapoenengezichtje op staat zodat we door jullie schattige gezichtjes extra veel verkopen! Locatie en uur volgt nog. 

29 april

Vandaag spelen we allemaal de Olympische Tikkerspelen. Maak jullie klaar om elkaar achterna te lopen in verschillende spelletjes van 14-17u op de Nark. Nadien kunnen jullie met jullie ouders ook genieten van een hapje en een drankje op onze jaarlijkse Lentebar!

Zaterdag 6 mei 

Ohnee kapoenen! De laatste vergadering is aangebroken, maar dit wordt dan ook een SUPERleuke, heel speciale vergadering! Alle info hieromtrent volgt nog via een aparte mail! Na deze vergadering is het scoutsjaar natuurlijk nog niet volledig over, het allerleukste moet nog komen: HET SCOUTSKAMP. Hopelijk zijn jullie hier massaal aanwezig en wordt het een topkamp!

Voilaaa ook het laatste boekje zit er al op. 

Vergeet zeker niet:

  • ALTIJD IN PERFECT UNIFORM ((groene broek/rok, scoutshemd en das))

  • Wees zo vaak mogelijk aanwezig, laat iets weten als je niet kan komen.

  • Probeer altijd te carpoolen #milieu

  • Laat al je duur gerief zeker thuis

  • & wees altijd lief voor je fantastischleuke leiding


 

Een scoutse linker, je leiding xxxx ⚜️⚜️

Takleiding
Elise Marichal

Elise Marichal

Katoenstaart

Tel.: 

0471 37 91 97

Juliette De Clercq

Juliette De Clercq

Vurige Arasari

Tel.: 

04 73 30 37 89

Louis Huys

Louis Huys

Pittige Lemoenduif

Tel.: 

04 72 21 55 16

Maxime Van Speybroeck

Maxime Van Speybroeck

Verrassende Puma

Tel.: 

04 73 70 60 78

Enkele data

Miniweekend: 4 tot 5 maart 2023

Zomerkamp: 3 tot 7 juli 2023

Scoutsnieuws
bottom of page