Kapoenen

Naam: Elise

Totem: Katoenstaart

Hobby’s: Scouts, zeilen, surfen en snowboarden

Favoriete scoutseten: Absoluut geen vis

Studierichting: Rechten

Hey kapoenen, sommige van jullie zullen me al herkennen van vorig jaar en voor andere ben ik nieuw maar geen zorgen we zullen al vanaf het begin goede vriendjes zijn. Dit jaar is mijn tweede jaar als leiding. Heb zin om de nieuwe kapoenen te leren kennen en de kapoenen van vorig jaar terug te zien! Ik kijk er alleszins kei hard naar uit want dit wordt een TOPJAAR. 

Naam: Stien

Totem: Toegewijde Slangenhalsvogel

Hobby’s: SCOUTSSSSSS, skiën, snowboarden,

lopen (ps: ik daag je uit voor een race)

Lievelingseten: spaghetti bolognaise van mijn oma

Studierichting: geneeskunde

Yowww allemaal! Ik ben Stien en dit is mijn tweede jaar leiding. Dit jaar zitten de leeuwtjes en beertjes samen in een tak ⇒ kapoentjes are back! Dit wil zeggen dubbel zoveel spelletjes, dubbel zoveel vrienden en dubbel zoveel plezier. Ik kijk er dubbel zo hard naar uit want het wordt een scoutsjaar om nooit te vergeten. Houd jullie vast aan de takken van de bomen want we vliegen er 24 september al in:)))) 

Vluchtige groetjes, Toegewijde Slangenhalsvogel 

Naam: Louis Huys

Totem: Pittige Lemoenduif 

Hobby’s: golf, scouts en karten 

Favoriete scoutseten: WAP

Studierichting: TEW

Hey kapoentjes, Louis hier oftewel lemoenduifje. Ik hou van vogels, echt een passie. Ik ben dan ook blij om aan jullie leiding te geven. Ik zal jullie onder mijn vleugels nemen en zal er een tof jaar van maken. Ik heb er alvast zin in en verwacht van jullie hetzelfde. Tot dannnnnnn!!!

Het gaat je goed, Huys.

 

Naam: Maxim Van Speybroeck

Totem: verrassende poema

Hobby’s: voetbal, tennis, scouts, golf, skiën, karten,…

Favoriete scoutseten: hotdogs

Studierichting: Handelswetenschappen

Hallo kapoenen, ik ben Maxim ook wel Verrassende poema en ik heb heel veel zin in dit jaar. Het is dan ook mijn eerste jaar leiding na 12 jaren lid te zijn geweest. Dit jaar ben ik ook jullie tak verantwoordelijke dus als jullie met een vraag zitten kan je gerust bij mij terecht. Auto’s is iets waar ik heel veel interesse in heb daarom zou ik zeggen: “Geef volle gas!!”

 

 

Naam: Juliette De Clercq

Totem: Vurige Arassari

Hobby’s: scouts, tennis, skiën, koken

Favoriete scoutseten: fishsticks met puree 

Studierichting: geneeskunde

Hey kapoentjes, ik ben Juliette! Na 12 jaar lid te zijn van de scouts ben ik blij aan jullie mijn eerste jaar leiding te mogen geven. Als ik niet op de scouts ben vind je mij waarschijnlijk in de keuken of op het tennisveld. Tot binnenkort, we geven er een mep op!

HEYYYYYYY, het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur!!! Wij verwelkomen jullie dan ook dit jaar heel graag weer in onze scouts.De eerste jaren willen we jullie een beetje laten proeven van het echte scouts leven. Daarvoor hebben wij kei veel leuke vergaderingen voor jullie agepland. Wij zullen er een ONVERGETELIJK scoutsjaar van maken en hopelijk is dat met jullie allemaal! Tot dan!!!!! 

_______________________________________________________

 

Nu voor jullie ….tromgeroffel…. HET EERSTE BOEKJE:

16 september:

GEEN VERGADERING !!! Sorry liefste kapoentjes maar jullie gaan nog een weekje moeten wachten om ons te ontmoeten. ☹ ☹ ☹ 

24 september:

Vandaag de eerste vergadering, dit MOET natuurlijk de overgang zijn. Overgang betekent vuil worden!!!!! Wij hebben er alvast kei veel zin in om jullie zo vuil mogelijk te maken! We verwachten jullie van 13.30-15.30 op de Nark. 

 

PS voor de ouders: Jullie krijgen vuile kapoenen mee naar huis dus zorg dat de auto en hun kleren hier klaar voor zijn ;). (tips: auto met vuilzakken bekleden en kleren meegeven die vuil mogen worden)

 

1 oktober:

SPELLETJESNAMIDDAG Vandaag gaan we jullie omver blazen met enkele traditionele scoutsspelletjes zoals Dikke Berta, 123 piano, enzo. Jullie worden verwacht aan de Nark van 14u00 tot 17u00. De ouders kunnen na de vergadering nog eventjes blijven op de Openingsbar voor een hapje en een drankje. Zo kunnen ze de leiding en de andere ouders wat beter leren kennen. Deze bar wordt georganiseerd door de Jin om hun buitenlandse reis te sponsoren. 

 

8 oktober:

LEGERSPEL Haal je beste camouflage-outfit maar uit de verkleedkist want vandaag spelen we het enige echte legerspel. Onze soldaatjes worden verwacht aan de Kazerne (lees: Nark) om 14u00. We sluiten af om 17u00. 

 

15 oktober:

HIGHLAND GAMES 💪 Eens kijken wie de sterkste van de groep is. Vandaag gaan we zoals echte Schotten meedoen aan de highland games. Trainen voor deze dag zal nodig zijn. Het team die de meeste spelen wint krijgt een verrassing. Jullie worden verwacht op de Nark om 14 uur t.e.m. 17 uur. 

 

22 oktober:

MYSTERIEUS SPEL!! Vandaag hebben we een spel voorbereid voor jullie maar we willen nog niet zeggen wat, om de spanning er een beetje in te houden. Zorg maar dat je er klaar voor bent. We verwachten jullie van 14-17u aan Gevaert-Minne.

 

29 oktober:

BOEEEEEE!!!! 👻🤡⚰️ 

Vandaag doen we een halloweenvergadering! Degene die het engst verkleed is, krijgt een prijs! Voor de rest doen we nog allemaal andere SUPER ENGE activiteiten! 

GRRRIEEEEZELIGGEEE groeten, de leiding.

 


 

Voilaaa het eerste boekje zit er al op. 

Vergeet zeker niet:

  • ALTIJD IN PERFECT UNIFORM ((groene broek/rok, scoutshemd en das))

  • Wees zo vaak mogelijk aanwezig, laat iets weten als je niet kan komen.

  • Probeer altijd te carpoolen #milieu

  • Laat al je duur gerief zeker thuis

  • & wees altijd lief voor je fantastischleuke leiding


 

Een scoutse linker, je leiding xxxx ⚜️⚜️

Elise M.jpg
Stien DL.jpg
Louis H.jpg
Maxime VS.jpg
Juliette DC.jpg
Takleiding
Enkele data

Miniweekend

Zomerkamp:

 

Hou alvast de eerste 2 weken van Juli vrij

Scoutsnieuws