Jonggidsen

Dag liefste jonggidsen! Wat gaat de tijd toch snel voorbij als je je amuseert… Bij deze presenteert de jonggidsenleiding de tweede editie van ‘t boekske, vanzelfsprekend opnieuw boordevol plezier! Wij hebben er alvast IMMENS veel goesting in!!

zaterdag 5 november

Vandaag spelen we 1 tegen allen! Haal je competitieve geest maar alvast boven want de leiding maakt het jullie niet graag makkelijk!!

zaterdag 12 november

QUIZ AVOOOOOONDD! Jaja op deze dag komen we te weten wie de slimste van jullie is! doe maar alvast veel research!!

Wanneer? 19:00-21:00

zaterdag 19 november

SJOR VERGADERING Vandaag gaat de leiding samen met jullie iets waanzinnigs groots in elkaar flansen met niks meer dan touw, balken en jullie inspiratie!! Jullie zullen op het einde van deze namiddag VEEEEL beter kunnen sjorren dan alle jongverkenners samen!

zaterdag 26 november

DORPSPEEEEELLL!! Met dit spel willen we jullie de dorpskern van Sint-Martens-Latem laten ontdekken! Breng de opdrachten tot een goed einde!

Waar? De Molen in Latem

zaterdag 3 december

whoeeee het is weer zover onze beste vriend uit spanje keert terug naar België. Vandaag komt Sint Nicolaas naar de Nark. Wees er dus zeker bij!

Wanneer?16:30-18:00

zaterdag 10 december

PARTAAAY woehoeeeewww! Aangezien we jullie een lange tijd niet gaat zien, organiseert de leiding HET perfecte eindejaarsfeest voor de Jonggidsen!! Neem je disco kleren maar mee en verwacht ooongelofelijke schijven (en snacks hehe) !!  Iedereen die komt koopt een klein cadeautje (maximum ter waarde van zeven euro) en deze worden door het lot uitgedeeld aan andere aanwezigen die avond.

Wanneer?19:00-21:00

zaterdag 17 december

GEEN VERGADERING!! Dit weekend is het in Latem Kerstmarkt!! De scouts heeft zoals elk jaar een kraampje waar we overheerlijke braadworsten verkopen, vergeet dus zeker niet eens langs te komen!!!

Waar? Latem centrum

Wanneer? 17-18 december

zaterdag 24 december

Cadeautjuuuuuus wooehoeeeeww!!! Helaas is het vandaag GEEN VERGADERING aangezien de vergadering pal op Kerstmis valt dit jaar! Doe de kerstman de groetjes van ons!

zaterdag 31 december

Seeeg hoe rap gaat dat hier wel niet eigenlijk?? Is het opeens al 2023?? Wij kijken alvast uit naar volgend jaar maar vandaag is er GEEN VERGADERING!

zaterdag 7 januari

Na een heel semester het stof van de boeken te blazen moet de leiding zich helaas compleet opsluiten om keeeiiiihard te blokken en het semester te redden!! Er is GEEN VERGADERING maar laat gerust een kaarsje branden voor jullie Favo leiding :)))

zaterdag 14 januari

KOM DAT ZIEN KOM DAT ZIEN! De jaarlijke kerstbooverbranding!! De leiding heeft examens maar jullie zijn heeeeel erg welkom voor een hapje en een drankje op De Oase ten voordele van de Jin hun buitenlands kamp! Tot dan!

Waar? De Oase

Wanneer? In de Avond! Hou instagram in de gaten @scoutsLatem

zaterdag 21 januari

Een nieuwe dag een nieuw examen :(( de leiding moet nog even op de tanden bijten en de laatste paginas studeren! Er is GEEN VERGADERING!

zaterdag 28 januari

Welkom op de Narkopolis! (lees de Nark) De coolste cinemazaal van het land. Vandaag gaan we allemaal samen een film kijken. Pak zeker allen zelf een hapje en een drankje mee.

Wanneer? 18h - 20h

Vrijdag 3 februari

vandaag gaan we met hééééél de scouts samen gaan schaatsen!!! Woehoeeeeee!

Jullie worden allemaal verwacht aan de Kristallijn (Warmoezeniersweg 20, 9000 Gent).

PAS OP: vergeet allemaal je handschoenen niet (dit is verplicht om te mogen schaatsen!). Warme kledij is zeker aan te raden.

Waar? De Kristalijn. (Warmoezeniersweg 20, 9000 Gent)

Wanneer? uur volgt nog

zaterdag 11 februari

Helaas is de leidingsploeg nog in de bergen op hun bek aan het gaan! Er is GEEN VERGADERING maar we zien jullie heeeeeel binnnekort!!

NIET VERGETEN:

-ALTIJD in perfect uniform! (Groene broek/rok, scoutshemd, das, stevige schoenen!)

-ALTIJD naar de vergaderingen komen met een glimlach!

-ALTIJD op tijd komen!

Scoutse Linker,