Jonggidsen

De zomer komt op z’n eind en hierbij komt natuurlijk… EEN EPIC NIEUW SCOUTSJAAR KIJKEN WOEHOEEW!! Bon, Jonggidsen are taking over dit jaar. Wij staan alvast te springen om jullie leiding te geven! Wees allemaal maar massaaaal aanwezig op de vergaderingen want je gaat ze niet willen missen!! 

JOOOW jonggidsen!! Mijn naam is Zoë, maar de meeste zullen mij eerder herkennen aan de naam jetski ( t’is speciaal I know). Als we een beetje formeler gaan dan mogen jullie mij aanspreken met dartele ree ;). Sommige zullen mij  waarschijnlijk herkennen van vorig jaar aangezien ik leiding gaf aan de kabouters en we zullen er dit jaar een nog leuker jaar van maken. Het is dit jaar al mijn 3de jaar dat ik leiding geef en buiten scouts volg ik nog de richting communicatiemanagement aan Artevelde Hogeschool. Als hobby’s doe ik scouts (obviously) en vooral heel veel tijd spenderen met vriendjes en  vriendinnetjes. Als laatste wil ik nog zeggen dat mijn lievelingsvergaderingen overgang en natuurlijk scoutskamp zijn!!! Ik kan niet meer wachteeeeeen om jullie allemaal te zien en het kan niet anders dan dat wij de tofste bende van de hele scouts gaan zijn. SEE YOU SOON <3 

 

Dag liefste damuuuss. voor deze vierde keer heb ik wel eeeecht geen introductie meer nodig. Proximus, DJ tapis-plein, handelsingenieur. You know the drill. Dit belooft alvast een ongelofelijk jaar te worden me zo een wijze bende en ofcourse ook een… tromgeroffel… EPISCH KAAAAMP! Deze Fiere Gaai heeft er al alleszins mateloos veel goesting in!! Tot binnenkort op overgang waar ik jullie vanzelfsprekend niet zal sparen!! moehahaha


 

Hellooookesss mijn naam is Viktor  maar de meesten noemen mij Vik. Ik ben twee jaar welpenleiding geweest en zal nu mijn eerste jaar jonggidsen geven! Naast scouts zijn mijn hobby’s tennis, piano en feesten met mijn vrienden;)) Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te leren kennen dus zeker allemaal komen naar de overgang (lievelingsvergadering)!!!! Tot dan xxx

Zoe J.jpg
Viktor Andrea

_______________________________________________________

 

Zaterdag 24 september: Overgang

Het scoutsjaar is officieel begonnen!!! En we weten allemaal hoe dat start, met de OVERGAAAAANG!! Dit is heel belangrijk voor ons eerste jaar jonggidsen aangezien jullie dan officieel lid worden van onze groep. Jullie zullen een groot parcour afleggen met verschillende obstakels. Het is ook zeer belangrijk dat jullie kleren aan doen die HEEL vuil mogen worden. 

 

Waar: De Nark

Wanneer: 14:30 - 16:30

Opmerking: Kleren die extreem vuil mogen worden


 

Zaterdag 1 oktober: Vriendjesdag

Vandaag is het een speciale vergadering. Het is namelijk vriendjesdag!! Dit wil zeggen dat jullie allemaal vriendinnetjes en bff’jes mogen meenemen naar de scouts. Wat we precies gaan doen blijft nog een geheimpje ;)). Na de vergadering kunnen jullie de vriendinnen (en mama’s en papa’s hun vrienden) meenemen naar de openingsbar georganiseerd door de jin. 

 

Waar: De Nark

Wanneer: 14:00 - 17:00

Opmerking: Openingsbar voor iedereen na de vergadering. 


 

Zaterdag 8 oktober: Bekentocht

Jonggidsennn, vandaag gaan we de prachtige wonderen van de natuur gaan ontdekken op een wat vochtigere en smerigere manier (hehehehe) Trek maar kleren aan die vuil mogen worden, maar die je nog altijd goed warm houden en een stevig paar schoenen. 

 

Waar: Wordt nog gecommuniceerd via WhatsApp

Wanneer: 14:00 - 17:00

Opmerking: Vuile maar toch warme kleren


 

Zaterdag 15 oktober: Kookvergadering

Het is vandaag de tijd om die beste ratatouille in jou naar boven te brengen. We houden vandaag een kookvergadering en kunnen niet wachten om jullie kookskills te zien en natuurlijk te proeven. 

 

Waar: De nark

Wanneer: 11:30 - 14:00

Opmerking: Neem allemaal 5 euro mee! 

Zaterdag 22 oktober: Bosspel

Vandaag hebben wij voor jullie een mega cool epic spel georganiseerd. Als echte scouts gaan we dit doen in deurle bos. Jullie mogen daar wat gaan rollebollen en ravotten en natuurlijk ons spel spelen. Let op we zijn al eind oktober dus kleed je goed aan!

 

Waar: Deurle bos

Wanneer: 14:00 - 17:00


 

Zaterdag 29 oktober: Halloween

Woehoeee, eindelijk halloweeeen. (Hier wachten wij al een heel jaar op). Bereid je maar voor op heeel veeel griezels en op heel veel verschieten. We verwachten jullie allemaal in jullie beste halloween outfits zodat wij er zelfs van verschieten. 

 

Waar: Wordt nog gecommuniceerd

Wanneer: Wordt nog gecommuniceerd

Opmerking: Kom in je beste halloweenoutfit


Niet vergeten!!!

 

  • ALTIJD in perfect uniform!! ( groene broek/ rok, scoutshemd, das en stevige schoenen)

  • ALTIJD naar de vergaderingen komen met een schitterende glimlach!! :))

  • ALTIJD op tijd komen!!

 

Scoutse linker

Jullie kersverse jonggidsenleiding 

Takleiding
Laurenz-Maximus Bourgonjon

Laurenz-Maximus Bourgonjon

Fiere Gaai

Tel.: 

04 87 74 72 05

Zoë Joski

Zoë Joski

Dartele Ree

Tel.: 

04 86 43 50 27

Zoë Suffys

Zoë Suffys

Temperamentvolle Antilope

Tel.: 

04 68 19 64 15

Enkele data

Weekend

Zomerkamp

Hou alvast de eerste 2 weken van Juli vrij

Scoutsnieuws
Maximus