Jonggidsen

Dag liefste jonggidsen! Wat gaat de tijd toch snel voorbij als je je amuseert… Bij deze presenteert de jonggidsenleiding de laatste editie van ‘t boekske, vanzelfsprekend opnieuw boordevol plezier! Wij hebben er alvast IMMENS veel goesting in!!

Zaterdag 26/02:

Vandaag gaan we het dansje voor groepsfeest verder voorbereiden!! Wij gaan zwaar het beste dansje hebben van iedereen!!

Zaterdag 05/03:

Toneelvergadering! Haal je inner Shakespeare naar boven en zorg dat je een staande ovatie krijgt van je publiek! (De Leidingk)

Zaterdag 12/03:

Groepsfeest woehooeeeeww op deze vergadering zullen we ons hard ingeoefend dansje voorstellen en blijven jullie hopelijk allemaal plakken voor heeeeerlijke ribbetjes! Warm je heupen maar alvast op!

Wanneer? 14h- optrede groepsfeest

Zaterdag 19/03:

Lente Opkuis! Vandaag zullen we naar jaarlijkse traditie de straten van Latem weer eens proper maken op onze gekende zwerfvuilactie!

(Uren en plaats volgen)

Zaterdag 26/03:

SJOR VERGADERING Vandaag gaat de leiding samen met jullie iets waanzinnigs groots in elkaar flansen met niks meer dan touw, balken en jullie inspiratie!! Jullie zullen op het einde van deze namiddag VEEEEL beter kunnen sjorren dan alle jongverkenners samen!

Vrijdag 01-03/04:

DISCO WEEKEND heuuuj! Dit weekend toveren we om tot Studio 54 (moet je maar eens aan je ouders vragen wat dat is hehe) Neem dus zeker een uitgebreide, 80s disco outfit mee!

Wanneer? vrijdag 18u tot zondag middag 12u

Zaterdag 09/04:

BATTLE OF THE SEXES! Vandaag nemen we het op tegen de beruchte Jongverkenners grrr We gaan ze naar huis spelen!

Zaterdag 16/04:

KOOKVERGADERING! Wie, oh wie, is de beste scoutskok van de jonggidsen??!! We komen het vandaag te weten op de culinairste vergadering van het jaar. Dat heb je goed geraden: vandaag doen we kookvergadering!!! Kom met jouw koksmuts en mega kookskills naar de Nark!

Wanneer? 11:30-14h

Zaterdag 23/04:

Financiële actie!

Zaterdag 30/04:

Lente Dorp! Vandaag is het geen vergadering maar kan je ons wel vinden aan het kraampje van scouts Latem voor een heerlijke braadworst! See you there!

Zaterdag 07/05:

Oh. My. God. Het zit er al weer op… DE LAATSTE VERGADERING! wees zeker in prachtig uniform en we amuseren ons nog een laatste stevige keer voor…. EPISCH KAMP!

Waar? wordt gecommuniceerd

Wanneer? De hele dag!

NIET VERGETEN:

-ALTIJD in perfect uniform! (Groene broek/rok, scoutshemd, das, stevige schoenen!)

-ALTIJD naar de vergaderingen komen met een glimlach!

-ALTIJD op tijd komen!

Scoutse Linker,