Beste lid van scouts Latem, 

Ik ben verheugd om u te melden dat u geselecteerd bent voor het zomerkamp van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Gedurende uw verblijf zal u kennis maken met de magische wereld van Harry Potter. Kom mee met ons op deze betoverende reis naar Overpelt en help ons de kwade plannen van ‘je weet wel wie’ te dwarsbomen.

Hoogachtend,

Professor Perkamentus

In naam van de leiding van Scouts en Gidsen Latem

Locatie

Ons groepskamp gaat door in het Hopper jeugdverblijf De Winner in Overpelt. Dit wordt uitgebaat door Scouts en Gidsen Vlaanderen en ligt midden in de mythische bossen van Limburg. We beschikken over verschillende terreinen en een blokhut voor de kapoenen om onze leden in te wijden in een wereld vol magie en toverkunsten. 

Adres: 

Winnerstraat 40, 3900 Overpelt

Praktisch

Terugkeer

Eenmaal onze leden zijn omgevormd tot volwaardige tovenaars en tovenaressen, is het zomerkamp van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus afgelopen. 

De diploma-uitreiking van uw zoon/dochter gaat door op vrijdag 13 juli om 14u00 op het kampterrein in Overpelt. Hierna kan u uw kroost mee huiswaarts nemen. 

Naar goede gewoonte zullen wij opnieuw een BBQ organiseren vanaf 13u00. Hiervoor zal u zich later kunnen inschrijven. 

Inschrijven

Inschrijven voor het groepskamp kon t.e.m. 29 april. Ben je dit vergeten? Stuur nog snel een mailtje naar groepskamp@scoutsengidsenlatem.be

Tot slot stort je het kampgeld voor 6 mei op BE68 7350 4903 8134 ten aanzien van Groepskamp Scouts Latem met de vermelding "kampgeld + naam kind(eren)"

Kostprijs van het kamp per tak: 

Kapoenen: € 95,-

Kabouters & Welpen: € 125,-

Jonggidsen & Jongverkenners: € 140,-

Givers: € 160,-

Als er nog vragen zijn kan u steeds mailen naar groepskamp@scoutsengidsenlatem.be