't Boekske

Jongverkenners

Yoooooowww dag Jongverkennners!

Spijtig genoeg zijn de regels nog steeds hetzelfde, en moeten we nog steeds werken in de ‘teams’ van maximum 10 personen … Toch gaan we proberen er het beste van te maken en toch nog optimaal genieten!

3/04/2021​

Beste leden, nu dat jullie examens gedaan zijn en jullie paasvakantie hebben kunnen we er weer  volop invliegen. Deze zaterdag verwachten we GROEP 1 aan Gevaert Minne van 2 tot 5. Vergeet zeker niet met de FIETS te komen want we spelen een spel doorheen heel ons dorp. Wees op tijd en in perfect uniform 😉 Tot dan!

10/04/2021

Beste leden,

Hopelijk hebben jullie nog een plekje vrijgehouden voor ons tijdens jullie paasvakantie want wij hebben voor jullie een supertof dorpsspel voorbereid. Spijtig genoeg door de omstandigheden kan enkel GROEP 2 komen. Zijn worden aan Gevaert Minne verwacht van 2 tot 5 met de FIETS. Wij kijken er naar uit om jullie daar allemaal te zien!

17/04/2021

Beste leden,

De extra lange vakantie zit er jammer genoeg op. Maar geen spijt de scoutsvergaderingen blijven doorgaan. Deze zaterdag wordt GROEP 3 verwacht aan Gevaert Minne voor een mega tof Dorpsspel. Dus vergeet zeker niet met de FIETS en natuurlijk ook in Perfect uniform te komen. Tot dan !!!

Last but not least enkele zéééééééér belangrijke regels:

• Altijd in perfect uniform aanwezig te zijn! (groene broek, scoutshemd & das)

• Altijd op tijd komen, liefst 5 minuutjes vroeger ;)

• Geen smartphone/ tablet TIJDENS de vergadering

• Geen snoep

• Verwittig de leiding wanneer je niet naar een vergadering kan komen (via de Whatsappgroep)

• Echte scoutsers komen met de fiets!!!

Takleiding

Alexander Hellemans