Jongverkenners

Dag liefste Jongverkenners,

Zaterdag 26/02:

Haal jullie Cluedo en Stratego maar vanonder het stof en scherp jullie tactische skills flink aan want vandaag spelen we deze spelen in het groot!

Afspraak: 14-17 uur aan Deurle bos

Zaterdag 05/03:

Vandaag zullen we ons voorbereiden op het belangrijkste en leukste evenement van het jaar, namelijk GROEPSFEEST!!! We verwachten jullie van 14u tot 17u op de Nark, wees goed uitgerust en denk maar al eens na over hippe dansmoves.

Zaterdag 12/03:

Vandaag is het eindelijk groepsfeest!!! Swing de heupen al maar los en bereid je voor om je vol te steken met ribbetjes (tip van den auguste). We laten jullie nog weten wanneer jullie op de Nark moeten zijn voor de laatste voorbereidingen. Vergeet jullie zeker niet in te schrijven voor het lekker eten!!

Zaterdag 19/03:

Vandaag is het lente opkuis en het werd tijd! We zullen door de straten van Latem trekken en zoveel mogelijk afval opruimen. Voor zij die niet weten wat we allemaal meepakken: kleine prulletjes tot banden, grof huisvuil enzovoort…

We verwachten jullie van 14u tot 17u in de Kwakstraat met de fiets!

Zaterdag 26/03:
Stadsspel!!!!! Vandaag brengen we onze namiddag samen door in Gent van 14u tot 17u. We spreken af aan de stadshal in Gent. Breng jullie enthousiasme en goed humeur mee want het wordt een super duper leuke namiddag. We doen ons best om de zon mee te brengen.

Vrijdag 01/04 - Zondag 03/04 :

Dit weekend gaan we op weekend!!! Verdere info volgt nog via mail en WhatsApp.

Zaterdag 09/04:

Woehoee vandaag spelen we ‘Battle of the sexes’ tegen de Jonggidsen! Ideale gelegenheid om te tonen dat jullie duidelijk het sterkste en coolste geslacht zijn!!! Afspraak van 2 tot 5 aan de Nark.

Zaterdag 16/04:

Zet jullie schrap want vandaag gaan we met jullie zelfgebouwde vlotten naar de zee varen! Pak zeker jullie zwemkledij mee en we spreken af van 14h tot 17h af in de Kwakstraat

Zaterdag 23/04:

Vandaag is het financiële actie, kom dus zeker met de fiets!! De locatie volgt nog via WhatsApp.

Zaterdag 30/04:

Deze week is er Lentedorp, hierdoor is er geen vergadering deze week, hopelijk zien we jullie vandaag wel aan ons kraam voor een braadworst!

Zaterdag 07/05:

Vandaag is al weer de laatste vergadering van het jaar! Wat we gaan doen is nog een verrassing. Verdere informatie volgt nog via WhatsApp en mail

Last but not least enkele zéééééééér belangrijke regels:

• Altijd in perfect uniform aanwezig te zijn! (groene broek, scoutshemd & das)

• Altijd op tijd komen, liefst 5 minuutjes vroeger ;)

• Geen smartphone/ tablet TIJDENS de vergadering

• Geen snoep

• Verwittig de leiding wanneer je niet naar een vergadering kan komen (via de Whatsappgroep)

• Echte scoutsers komen met de fiets!!!

Takleiding
Auguste Vanelsacker