't Boekske

Jongverkenners

Dag beste jongverkenners,

De examens zijn gedaan en we zijn weer helemaal ready om er in te vliegen!! Hopelijk zien we jullie zoveel mogelijk op de vergaderingen, tot dan!!

Zaterdag 8 februari

Jammer genoeg geven wij geen vergadering aangezien al jullie leiding aan het genieten is van een welverdiende vakantie na onze zware blok. Tot de volgende!!!

Zaterdag 15 februari

Omdat we gemerkt hebben dat jullie wel vaker een grote mond opzetten tegen de leiding zullen we jullie nog eens laten zien wie de sterkste is en blijft. Kom ons maar uit dagen op de nark van 14u tot 17u.

Zaterdag 22 februari

Deze week is het financiële actie. Meer informatie volgt later.

Zaterdag 29 februari

Het is eens tijd voor een stevige vergadering. We veronderstellen wel dat jullie kamp Waes kennen. En ook op scouts Latem gaan we jullie eens in levende Leven laten ondervinden hoe het is om een training te treden bij de special Forces. We verwachten jullie aan gevaert minne van 2 tot 5 in legerkledij

Vrijdag 6/3 tot 8/3:

WEEKEND!!!!! Wij geven jullie snel meer info over dit epische weekend maar hou dit weekend zeker al vrij!

Takleiding

Arne Callaert