't Boekske

Jongverkenners

Halloookes besten jongverkenners,

Hier zijn we alweer met het tweede boekje van het jaar!!!! We hebben weer een heleboel leuke en toffe activiteiten geboekt voor jullie! Hopelijk hebben jullie er zin in, wij alleszins wel. 

 

Zaterdag 9 november 

Dit weekend zal er geen vergadering zijn, aangezien jullie lieftallige leiding op planningsweekend is. Tot volgende week!!

 

Zaterdag 16 november 

Beste jongverkenners, het is dit weekend nog eens tijd voor een OG scoutsvergadering. Kom van 2 tot 5 zeker in jullie vuile kleren naar het Deurle bos voor een gek bosspel.

 

Zaterdag 23 november 

Vanavond mogen jullie de enige echte 007 in jullie naar boven halen tijdens onze befaamde jongverkennercasino night. We verwachten jullie van 19u tot 21u  aan de nark. Dresscode: casual chique.

 

Zaterdag 30 november 

Vandaag spelen we het grote Roku spel. Voor zij die de naam niet onmiddellijk herkennen, Roku was de avatar voor avatar Aang. Herbekijk de eerste aflevering dus nog maar eens, zodat je je helemaal kan inleven in het spel!! We spreken af aan het domein Gevaert-Minne om 14u.

 

Zaterdag 7 december 

Naar goede traditie komt de lieve goede Sint langs op de Scouts dit weekend. Helemaal uit Spanje heeft hij allerlei lekkers meegenomen voor de brave kinderen maar zoals jullie allemaal weten krijgen de stoute kinderen de roe. De uren volgen later. 

 

Zaterdag 14 december 

Jullie leiding houdt dit weekend een stand open op Latem Kerstdorp. Dit betekent jammer genoeg geen vergadering vandaag maar kom zeker eens langs om jullie leiding te steunen!!! 

 

Zaterdag 21 december 

Omdat het bijna kerstmis is het tijd voor een feestje!! En niet zomaar een feestje maar een kerstfeestje! Kom van 19u tot 21u naar de Nark.

 

Ziezo het tweede boekje is al op zijn einde gekomen :(  Maar niet getreurd want volgend jaar zijn we er terug met een heleboel nieuwe activiteiten!

Vergeet niet dat jullie, tenzij anders vermeld, altijd verwacht worden in volledig uniform!

Takleiding

Arne Callaert

Doordachte Nachtegaal

Tel.: 

04 73 28 00 49

Aude Van den Abeele

Pittige Scholekster

Tel.: 

04 73 85 56 69

Laura Van den Daele

Flamboyante Chinchilla

Tel.: 

04 71 44 09 74

Samuel Moerman

Goedlachse Kaketoe

Tel.: 

04 68 21 70 66

Victor De Somere

Trotse Penseelaap

Tel.: 

04 71 55 12 04

Enkele data

Weekend: 06/03-08/03

Zomerkamp: Nog niet bekend

Beleef onze avonturen & kijk mee door onze ogen: 
Volg de scouts Latem facebook- en instagrampagina
  • Facebook_Home_logo_old.svg
  • instagram-colourful-icon