top of page
Jongverkenners

Jooooow jongverkenners,

Het is alweer tijd voor ons tweede boekje van het jaar, dus hou u maar al vast, want hier komt het:

05/11:

Vandaag doen we een inhaalvergadering op de paintballvergadering die een paar weken terug niet kon doorgaan. Neem een witte T-shirt mee die vuil mag worden en bewijs dat je als de beste overweg kan met de scouts-paintball-geweren. we spreken af van twee tot vijf in Deurle bos. 

 

12/11:

Hey jongverkenners, Vandaag organiseren we een heuse zoektocht. Over heel het domein van de nark (en zelfs daarbuiten) zijn puzzelstukjes verstopt die jullie tot het einde heuse schat leiden. Benieuwd of jullie die zullen kunnen vinden. 

We verwachten jullie van twee tot vijf aan de nark. 

 

19/11:

Deze zaterdag is het tijd voor een klassiek scoutsspel. De leiding organiseert een gigantisch 1 tegen allen spel. Jullie zouden nu al wat ervaring moeten hebben met de typische opdrachtjes dus dat mogen jullie komen bewijzen.

Plaats en uur: De Nark van twee tot vijf 

 

26/11: Dorpsspel

Beste Jongeverkenners, vandaag gaan we eens kijken wie er zijn weg goed kent in ons prachtig dorp!! Jullie zullen opdrachten moeten uitvoeren en verschillende plaatsen moeten zoeken in het dorp! 

Waar: De steiger bij het gemeentehuis.

Wanneer: Zaterdagmiddag 14-17 

 

03/12: Sinterklaas!!

Vandaag zullen we eens zien we er flink en wie er niet flink is geweest!! De alwetende Sint en zijn hulpPieten zullen jullie vandaag verwelkomen en belonen met snoep en koekjes of straffen en in de zak steken! 

Waar: Nark

Wanneer: 16:30-18

 

09/12: kerstvergadering 

Aangezien er de komende weken geen vergadering is, en kerst toch met rasse schreden nadert, organiseren we deze vrijdag een echte kerstvergadering. Iedereen die komt koopt een klein cadeautje (maximum ter waarde van zeven euro) en deze worden door het lot uitgedeeld aan andere aanwezigen die avond. 

Waar: de nark

Wanneer: vrijdagavond van 20h tot 22h. 

 

17/12: kerstdorp

Liefste jongverkenners,

Deze week is er geen vergadering naar aanleiding van Latem kerstdorp. Op 17 en 18 december kunnen jullie komen genieten van een braadworst die door jullie leiders wordt gebakken en verkocht. Tot dan!

 

24/12: kerstavond 

Ook deze week is er geen scouts aangezien het deze zaterdag kerstavond is. Dit betekent dat jullie binnenkort cadeautjes mogen opendoen en scouts komt hier natuurlijk op de tweede plaats. 

 

31/12: Oudejaarsavond

Deze zaterdag valt alweer op een drukke feestdag. Geen vergadering dus, aangezien iedereen verwacht wordt op familiefeesten etc. Tot de volgende! 

 

07/01 

GELUKKIG NIEUWJAAR GASTEUUUU!!!!!!! Tot onze grote spijt moeten wij met pijn in het hart melden dat er deze week geen vergadering zal zijn. De oorzaak van dit trieste nieuws is een monster waar jullie later wel mee in aanraking zullen komen, genaamd “blok” en “examens”. Geniet nog van jullie vrijheid en tot binnenkort! 


14/01 Kerstboomverbranding

Vanavond is het kerstboomverbranding!!!! Neem allemaal jullie kerstboom meer naar de Nark en daar kunnen jullie ook een lekkere braadworst van de Jin eten!!! Ouders en vrienden zijn natuurlijk ook welkom!!!

Waar: de nark

Wanneer: zaterdagavond van 17h tot 20h.


21/01 

Sorry mannen maar opnieuw door dezelfde reden is er geen vergadering vandaag. Jullie leiding is helaas nog steeds aan het studeren :((((( Tot snel 

 

28/01 Filmavond

Hey allerliefste jongverkenners, vanavond houden we een filmavond op de Nark. Neem gerust je pantoffels en een dekentje mee om het wat gezellig te maken. Film suggesties (op netflix) mogen zeker doorgestuurd worden in een smsje naar Zoé (0468/19.64.15). We spreken af van 20h-22h.

Waar: de nark

Wanneer: zaterdagavond van 20h tot 22h.

 

VRIJDAGAVOND 03/02 Schaatsen

Hey jongverkenners, vandaag weer een traditionele vergadering! We gaan met de hele scouts schaatsen in de Kristallijn. We verwachten jullie om 17u ten laatste op de parking en om 18u30 mogen jullie terug opgehaald worden!! p.s. vergeet geen handschoenen!!

Waar: de Kristallijn

Wanneer: vrijdagavond van 17u-18u30


11/02 Stagevergadering

Vandaag is het stagevergadering!!!! De jin zal een super leuke vergadering voorbereiden dus allemaal extra lief zijn!!!

Waar: Nark

Wanneer: 14u-17u

Ziezo, dit was ons tweede boekje;

Nog enkele belangrijke regels:

  1. De leiding heeft ALTIJD gelijk, ook als de leiding fout is, heeft ze gelijk. 

  2. Jullie zijn altijd op tijd.

  3. Als jullie niet kunnen komen, verwittigen jullie de leiding. 

  4. Jullie worden steeds in perfect scoutsuniform verwacht: das, groene broek & hemd!

Groetjes

De leiding

Takleiding
Emile De Leyn

Emile De Leyn

Bedrijvig Stokstaartje

Tel.: 

0460 97 73 04

Quentin Santens

Quentin Santens

Bereidwillige Jaguar

Tel.: 

04 76 79 87 17

Xander De Lille

Xander De Lille

Vastberaden Grijs Bokje

Tel.: 

04 94 67 11 27

Zoë Suffys

Zoë Suffys

Temperamentvolle Antilope

Tel.: 

04 68 19 64 15

Enkele data

Weekend: 3 tot 5 maart 2023

Zomerkamp: 3 tot 12 juli 2023

Scoutsnieuws
bottom of page