Jongverkenners

Dag liefste jongverkenners,

Het nieuwe scoutsjaar is aangebroken en wij zijn suuuuuper enthousiast om jullie te leren kennen en hebben al een paar TOP vergaderingen ingepland!

Om er een leuk jaar van te maken, vragen wij enkel en alleen jullie aanwezigheid en een goed humeur op elke vergadering :))).

Hou alvast de eerste 2 weken van juli vrij want dan gaan we op een mega epic

SCOUTSKAMP!!! Verdere info volgt nog later.

Wij zullen ook een Whatsapp Groep aanmaken waarin we telkens nog eens de uren van de vergadering zullen aankondigen!

Dag beste beste Jongverkenners, mijn naam

is Luca Moerman maar de meeste van mijn

vrienden noemen mij gewoon Moerman.

Ik studeer TEW / Handelsingenieur aan den

UGent. Mijn totem is gedreven mier, een

klein maar zeer ijverig diertje. Mijn hobby's

zijn zeilen en tennis. Ik ben al sinds kleins af

aan een scoutser in hart en nieren en ik hoop

jullie ook echte scoutsers te maken!!! Ik kijk

alvast zeer hard uit naar ons top jongverkennerjaar

dat ons te wachten staat.

Tot binnenkort!!!

​Yo mannen

Ik ben Auguste maar veel mensen noemen mij chogai. Ik ben voor velen van jullie opnieuw jullie leiding dit jaar. Jaja kweet lekker wijs. Als ik geen leiding geef aan jullie ga ik graag ne keer op stap met de matsco’s of ne keer een balleke gaan sjotten. Mijn favoriete vergading is bekentocht want das toch wel altijd keer nice om me u maten in de beek te springen. Ik kijk er al goe naar uit om weer leiding te geven aan jullie we gaan der weer een zot wijs jaar van maken.

De groete tot op de eerste vergadering. Levensgenietende beermarter out.

Elaba boykes
Ik ben Simon en net zoals praktisch

al mijn naamgenoten word ik ook wel

vaker simi genoemd (lekker origineel).

Mijn totem is Agame, look it up.. Vorig

jaar gaf ik leiding aan de jonggidsen dus

sommige zullen mij misschien al kennen

van op kamp. Ik zit in mijn derde jaar

rechten aan de UGent en in mijn vrije

tijd kan je mij vinden op café, daarnaast

sla ik ook wel eens graag een balletje

(al zijn de voornemens groter dan het

effectief tennissen). Mijn lievelingsvergadering

is bekentocht want dat is toch altijd vet lachen

xd en bovendien kan ik als leiding mijn lekker warme kleren aanhouden muahaha. Ik heb enorm veel goesting in een nieuw plezant jaar!
ciao ciao en tot snel xoxo

Elaaa zotte bende

Tis Pieter hier, ook al noemen velen mij 'Pierre' binnen de scouts.  Ik zit al in de scouts sinds de jongverkenners en heb heel mijn jeugd gevoetbald. Dezer tijden zet ik al eens graag een stapje in de wereld met mijn matsco's aaa.

Het komende jaar zal ik strijden aan de UGent in et derde jaar rechtuuhh #letsgeu #gaanwe. Bon enough about me, ik kan niet wachten om jullie te leren kennen en samen een fantastisch scoutsjaar te beleven!! Ik ben er in ieder geval klaar voor!

Grtz

Pierre'ke (Stoutmoedige Kauw)

Beste Jongverkenners, mijn naam is

Seppe en mijn totem is zorgeloze ekster.

Ik zal jullie samen met de andere top

leiding tijdens dit jaar leiding geven. Ik

zit in mijn 3de bachelor Handelswetenschappen

aan de UGent.

Ik ben er ook zeker van dat het een ongelooflijk

jaar wordt!!

Tot op overgang,

Seppe Hellebaut

Yuuw Jongverkenners,

Ik ben Seba en mijn totem is Toegewijde Golden Retriever. Jullie zullen mij nog niet kennen aangezien ik de vorige 2 jaar leiding heb gegeven aan de Kapoenen. Ik zit in mijn 3de bachelor Informatica aan de HoGent. Ik zit al sinds 2de jaar kapoenen in de scouts en mijn lievelingsvergaring is overgang dus bereid jullie al maar voor!

Bon tot op overgang en laten we er een mega wijs jaar van meken!

Zaterdag 25/9: Overgang

Waar? De Nark

Wanneer? Van 14u30 tot 16u30

Vandaag verwachten wij jullie op de Nark voor een super wijze overgang. Trek alvast jullie vuilste kleren aan want hierna zullen jullie een douche nodig hebben!!!!

TIP voor de ouders: Als u zoon niet met de fiets gaat zou u best bescherming leggen in de auto.

Zaterdag 2/10: Vriendjesdag

Waar? De Nark
Wanneer? Van 14 tot 17uur

Vriendjesdaaaag! Vandaag is het voor één keer toegelaten jullie beste vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen naar de scouts. 1,2 of 3 iedereen is welkom! Er staat een heel leuk spel op het programma, wees dus zeker aanwezig.

Zaterdag 9/10: Bekentocht

Waar? Pleintje aan de Kwakstraat (Sint-Martens Latem)

Wanneer? 14h tot 17h

Trek jullie laarzen en kleren aan die nat mogen worden want vandaag gaan we op bekentocht. We verkennen de geheimen van de Latemse meersen. Voorzie ook een handdoek en warme kleren voor achteraf. Wij voorzien ook een warme verrassing.

Zaterdag 16/10: Een tegen allen

Waar: De Nark

Wanneer: 14u - 17u

Vandaag spelen we één tegen allen. Samenwerken zal vandaag de sleutel tot succes zijn. Er zal zelfs een flinke prijs te verdienen zijn, als dit jullie lukt!!!!

Zaterdag 23/10: Sjorvergadering

Waar? de Nark

Wanneer? 14h tot 17h

Vandaag zullen we eens zien of jullie echte scoutsers zijn door jullie te laten sjorren. Toon maar eens wat jullie in jullie mars hebben door beter dan onze enige vrouwelijke leiding te sjorren! We zien jullie aan de Nark van 14h tot 17h.

Zaterdag 30/10: Halloween

Waar? Gevaert Minne

Wanneer?  van 19h tot 21h

WHOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! De geheimen die deze griezelige nacht met zich meebrengt zullen jullie op de vergadering te weten moeten komen. Trek zeker jullie engste kleren aan voor deze avond, zaklampen thuislaten!!!!

Last but not least enkele zéééééééér belangrijke regels:

• Altijd in perfect uniform aanwezig te zijn! (groene broek, scoutshemd & das)

• Altijd op tijd komen, liefst 5 minuutjes vroeger ;)

• Geen smartphone/ tablet TIJDENS de vergadering

• Geen snoep

• Verwittig de leiding wanneer je niet naar een vergadering kan komen (via de Whatsappgroep)

• Echte scoutsers komen met de fiets!!!

Auguste
Seppe