top of page

Nieuws

Overzicht / Nieuwsbericht

Nieuwsoverzicht
Recente berichten
Archief
Categorieën
Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief. Ouders en leden zijn automatisch ingeschreven.

Totems 2017

De afgelopen 2 weken getuigden heel wat leden van een ontzettend uithoudingsvemogen en creativiteit. Ze knielden voor de Grote Manitou en dragen voortaan hun totem voor het leven.

Proficiat aan alle getotemiseerden:

Manu p: Flamingo Simon j: Konijn Guillaume w: Labrador Manu l: Berner Sennenhond Maxim vs: Poema Arthur g: Spreeuw Basiel c: Fret Mathias d: Sifaka Jules v: Secretarisvogel Juliette d: Arasari Alixe d: Zeepaardje Camille dq: Spitsvogel Janneke m: Slaapmuis Lulu p: Gnoe Louise db: Fret Sebastien vl: Golden Retriever Zoë j: Ree Hendrik k: Gajah

Alexander h: Volhardende Spoorkoekoek Artuur c: Gepassioneerde Saki Claire c: Kleurrijke Muis Eline v: Begripvolle Grizzlybeer Emilia vw: Expressieve Pelikaan Justine p: Zachtaardige Okapi Laura vdd: Flamboyante Chinchilla Laurenne d: Zachtmoedige Fret Laurenz-Maximus b: Fiere Gaai Luca m: Gedreven Mier Maxime m: Ijverige Mungo Pauline b: Goedlachse Palmtortel Pauline d: Hartverwarmende Gazelle Pieter c: Stoutmoedige Kauw Quinten vb: Bedachtzame Serima Sander vd: Gemoedelijke Kikker Seppe h: Zorgeloze Ekster Thomas m: Spontane Spreeuw Sarah r: Guitige Panda Michiel R: Onvermoeibare Spitsvogel Ann-Sophie l: Verassende Maki Marie-Julie b: Charmante Slechtvalk Jef r: Goedhartige Nachtegaal Ruben b: Speelse Beer

bottom of page