Nieuws

Overzicht / Nieuwsbericht

Nieuwsoverzicht
Recente berichten

September 24, 2019

August 22, 2019

January 19, 2019

December 26, 2018

December 8, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Categorieën
Please reload

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief. Ouders en leden zijn automatisch ingeschreven.

Voorwoord maart 2018

1 Mar 2018

Beste leden, ouders en sympathisanten,

We mogen zeggen dat de kerstboomverbranding een succes was dit jaar. Bedankt voor jullie warme opkomst. De jin heeft weer een mooi centje bijverdiend voor hun buitenlands kamp. Daarnaast begaven we ons allemaal op glad ijs net voor de krokusvakantie. Onze givers met elk een kapoentje in de hand, zorgde voor een fantastische avond.

 

De examens van de leiding zijn nu eindelijk gedaan en dat wil zeggen dat we er weer volop kunnen invliegen. We beginnen alvast met een knal, want groepsfeest staat weer voor de deur. Vergeet jullie zeker niet in te schrijven! Daarnaast staat in maart nog onze jaarlijkse lenteopkuis en financiële actie op het programma.

 We wensen jullie allemaal een prettige lente vol liefde en avontuur. 

 

Stevige linker,

Nathan en Hendrik

de groepsleiding

 

 

 

 

Please reload