top of page

Nieuws

Overzicht / Nieuwsbericht

Nieuwsoverzicht
Recente berichten
Archief
Categorieën
Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief. Ouders en leden zijn automatisch ingeschreven.

Spaghettiavond Jin - 17 nov

Onze jin organiseert naar jaarlijkse gewoonte een spaghettiavond ten voordele van hun buitenlands kamp. Kom genieten van huisgemaakte pasta's en een stralende bediening. Hou gerust heel de avond vrij want erna kan je nog een dansje placeren in de jinbar! - Wanneer? - Zaterdag 17 november vanaf 18u30 -Waar?- Ristorante de'll arca (lees: de Nark) -Pasta's à volonté- Spaghetti Bolognaise volwassenen: 12 euro Spaghetti Bolognaise kinderen: 10 euro Spaghetti Veggie volwassenen: 12 euro Spaghetti Veggie kinderen: 10 euro Bestellen via https://goo.gl/forms/bZFtf0SghQyelRMw2 Pintjes aan 2 euro! Hopelijk tot dan! Jin scouts Latem

bottom of page