top of page

Nieuws

Overzicht / Nieuwsbericht

Nieuwsoverzicht
Recente berichten
Archief
Categorieën
Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief. Ouders en leden zijn automatisch ingeschreven.

Nieuwe leden Manitou VZW

Beste ouders leden en sympathisanten,

Vanaf januari 2019 kent de VZW achter onze scoutsgroep een nieuwe samenstelling. De raad van bestuur wordt gevormd door Nathan Wuyts, Hendrik Keeris, Jef Ruysschaert, Frédérick Mainil & Michiel Ruysschaert. Verder treden ook Victor De Somere, Justine Van Overberghe, Samuel Moerman, Justine Perneel, Eline Vonck, Matthias van Liefferinge en Thibaud De Cannière toe als leden. Samen vormen ze de algemene vergadering van Manitou VZW.

Ze engageren zich ertoe om de komende jaren het scoutslokaal en de terreinen er rond te beheren.

bottom of page